Itthon » Közélet

Csendőrökkel bicikliztek

Csendőrök és rendőrök felügyelték azoknak a bicikliseknek a testi épséget, akik szombat délelőtt a közös tekerés mellett döntöttek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

biciklis, szejke, mozgás
Fotó: Barcsa István
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2014. április 05., 14:27
0 hozzászólás. 

Rendőri felvezetéssel tekertek ki a bicikliesek a Szejkére, hogy felhívják a figyelmet a mozgásra és az egészséges életmódra. Annak ellenére, hogy a rendezvényről szóló sajtóértesítés a tegnap délelőtt landolt a mi postaládánkba is, szép számmal képviseltették magukat a biciklisek.

Az eseményt a Hargita Megyei Csendőr-felügyelőség és Romániai Kerékpár-szövetség szervezte, akik semmit nem bíztak a véletlenre, ezért jelentős számban mozgósították családtagjaikat is. 11 órakor már egy jelentősebb biciklis csoport várakozott a D3 Stúdió Mozi előtti téren, majd egy tíz perces várakozás után mintegy 130 fiatal és idős kerékpáros indult el. A guruló tömeg a Kossuth Lajos utca - Városháza tér - Tomcsa Sándor utca - Tamási Áron utca vonalán tekert ki nyugodt tempóban a Szejkére. A városhatárnál a szervezők feltereltek minden biciklist a bicikliútra, aminek végén kis pihenővel bevárták az utolsókat is, majd ugyanezen a vonalon elindultak vissza az indulási ponthoz. Érkezés után a mozi előtti téren üdítőt és csokit osztottak, illetve mindenki névre szóló résztvevő-oklevelet kapott.

Az eseményen készült képeket megtekintheted a Bringázók blogja Facebook oldalán.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."