Itthon » Közélet

Bolyai Csaba műtétjére gyűjtenek adományt

Hasi aorta és ágyéki artéria tágulatot, aneurizmát diagnosztizáltak Bolyai Csaba Zoltán, 27 éves székelyudvarhelyinél. Segítségre szorul.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Bolyai Csaba
Fotó: Facebook
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. április 10., 15:48
0 hozzászólás. 

Édesanyja a napokban tette közzé a Facebookon, hogy fiánál, hasi aorta és ágyéki artéria tágulatot, aneurizmát diagnosztizáltak. Mint írja „sajnos az artériában már vérrögök is megjelentek. A helyzetet súlyosbítja, hogy kötőszöveti gyengeség is fenn áll, amire szintén most derült fény. Mivel ez az állapot életveszélyes, a következő napokban megoldásra szorul."

A műtétre Marosvásárhelyen kerülne sor, egy magánklinikán, ára 20 000 lej. Az összeget a család nem tudja előteremteni.

Csabát sokan ismerjük Székelyudvarhelyen, hiszen a Haáz Rezső Múzeum időszakos munkatársa, az Aranygriff Egyesület aktív tagja, a Legendárium csapatának tagja, az udvarhelyszéki Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács önkéntese és az Udvarhelyi Fiatal Fórum vezetőtanácsának is tagja volt.

A fent említett szervezetek amellett, hogy hozzájárulnak a műtét költségeihez, segíteni szeretnének Csabának, további adománygyűjtéssel is.

Várják a felajánlásokat az EMNT honosítási irodájában hétköznapokon 9 és 16 óra között, a Haáz Rezső Múzeum titkárságán 8 és 16 óra között, és az Udvarhelyi Fiatal Fórum irodájában hétköznapokon szintén 9 és 16 óra között.

A befolyt összeget az édesanya által megadott bankszámlaszámra utalják, amelyre bárki egyénileg is küldhet adományt: RO46 INGB 0000 9999 0107 1448.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."