Itthon » Közélet

Kivették a sövényt a zöldövezetből

Egyelőre csak a sövény eltávolítás utal arra, hogy körforgalmat építenek a II. Rákóczi Ferenc utcában. Forgalomváltoztatás még nincsen.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

A gyomlálás elkezdődött
Másképp fog kinézni a terep két hónap múlva
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. szeptember 02., 14:53
4 hozzászólás. 

Habár múlt héten azt közölte a városháza sajtószóvivője, hogy hétfőn elkezdik a körforgalom építését, erre egyelőre csak az utal, hogy a II. Rákóczi Ferenc, a Kuvar és az 1918. december 1 utcák kereszteződésében levő zöldövezetből eltávolították a sövényt.

A forgalom még a régi mederben zajlik, a polgármesteri hivatal sem jelezte, hogy merre terelnék el a forgalmat, amennyiben valóban beindul az építkezés.

A helyszínen nincsenek sem gépek, sem pedig munkások – információink szerint a kivitelező cégnek hatvan nap áll rendelkezésére elkészíteni Székelyudvarhely legújabb, az eddigiektől eltérően kétgyűrűs körforgalmát.



4 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
zterex1
2014-09-02 16:57:17
Érdekes, hogy 1 héttel a gyomlálás előtt még szépen megnyírták a sövényt... Gondolom úgy könnyebb volt kiszedni.
De hát ez csak apróság, a lényeg hogy a munkálatok csaknem 50% elkészült:)
Várjuk a Webcam képet
avatar
miszlik
2014-09-02 17:55:32
megy a rizsa
Komolytalan a városvezetés is, az építő cég is, folyamatosan hazudnak. Először aug. 23 volt a kezdési időpont, utána hétfő... bla bla - zterex- miért, lesz ott is webkamera?
avatar
2 T
2014-09-03 11:12:35
re: megy a rizsa
avatar
miszlik
Komolytalan a városvezetés is, az építő cég is, folyamatosan hazudnak. Először aug. 23 volt a kezdési időpont, utána hétfő... bla bla - zterex- miért, lesz ott is webkamera?

Nem bolondok, hogy megcsinaljak 3-4 het alatt, akkor el kell szamoljanak a sok penzel, igy szepen huzzak az idot, majd egy het mulval neki allnak, es epp hataridore befejezik, addig majd a nep kerulgesse csak a varost..... Nem annyira hulyek mint gondolnank. Elmeletileg ki kellene legyen szep nagyba, hogy mi keszul ott, ki a megrendelo, ki a kivitelezo, mennyibe kerul, es mikor jar le a hatarido. Jobb helyeken igy van. Habar ha bele gondolunk a patko felujitasaba, akkor lehet itt is menet kozben valtozik a terv. Ebbol a bunda bandabol kinezem
avatar
miszlik
2014-09-04 07:50:53
re: re: megy a rizsa
Nem, szerintem inkább arról van szó, hogy a kivitelező cég mérnökei megijedtek a tervrajz láttán és elmenekültek, most majd újakat kell keresni :-)

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."