Itthon » Közélet

Megnyílt a Septimia háromcsillagos szállodája

Szombat délután több mint 200 meghívottal, műsoros esttel és sztármeghívottal vette kezdetét a megnyitó.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

septimia_megnyito_02
septimia_megnyito_02
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. március 22., 10:22
3 hozzászólás. 


Kibővült a város egyetlen nagyméretű wellness-központja, ami most már szállodai szolgáltatásokat is nyújt vendégeinek. Kilenc hónappal a Septimia nyitása után adták át a háromcsillagos hotelt, mely 24 szobával rendelkezik, amiből 5 apartman. A körülbelül 1-1,2 millió euró értékű befektetéssel készült új épületben egy nagy étkező terem is található, amely 220 vendéget képes fogadni, amennyiben színpadot is állítanak, ellenkező esetben akár 250-en is leülhetnek itt.

septimia_megnyito_04

A szombati megnyitó vendégeinek listája hosszú, volt itt egykori és mostani polgármester, parlamenti képviselő, prefektus, államtitkár és számos cégvezető is. Felszólalt Bunta Levente, városunk polgármestere, Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke és Tánczos Barna, a Regionális Fejlesztési és Turisztikai minisztérium államtitkára is. A Septimia részéről Szekeres Domokos társtulajdonos ismertette a wellness-központ és a szálloda történetét, kiemelve, hogy most 30 új munkahely is létesült a hotel megnyitásával.

septimia_megnyito_16

A felszólalásokat Paula Seling énekesnő és zenekarának fellépése követte. Az énekesnő – aki idén országunkat képviseli az Eurovíziós Dalfesztiválon – a Septimia arca 2010-ben, így különböző reklámokról, szórólapokról még biztosan visszaköszön majd. A koncertet egy különleges és egyedi fodrászati bemutató követte: az udvarhelyi származású Bordás László mesterfodrász tartott smink- és frizurabemutatót, ahol néhány igencsak extrém hajkölteményt is meg lehetett csodálni. Ezután néptánci előadás és tombolahúzás következett, majd egy reggelig tartó bálon ünnepelte a közönség a Septimia szálloda ünnepi nyitását.



3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
csz
2010-03-22 15:36:42
arc
Gratulálok, remélem, hogy a legközelebbi "arcukat" egyenesen Kazahsztánból hozzák, mert itt Székelyföldön egyetlen lány sem alkalmas a feladatra...
avatar
hahaha
2010-03-22 17:12:46
Azért vicces, hogy a híres 3*-os szálloda előtti fán van egy gyönyörűen lobogó cementes zsák :lol: eléggé esztétikus :D meg az a nagy kapkodás ami azelőtt volt 1 nappal...
avatar
Krisztián
2010-03-24 12:07:17
Látjátok feleim Bunta megígérte az uszodát és lőve.Ezt jelenti , ha valaki érti a dolgát. Hol volt Udrea asszony az avatásról, hiszen ő ott szokott lenni.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."