Itthon » Közélet

Megvan, hogy hol ünnepelt Szász Jenő!

Nemcsak Bunta Levente ünnepelt Budapesten, hanem a Nemzetstratégiai Kutatatóintézet vezetője is. Stílusosan, két híres népzenész között.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

szaszjenomarc15
Fotó: Szilli Tamás / Index.hu
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. március 16., 11:19
6 hozzászólás. 

A Nemzeti Múzeum lépcsőjének közelében kapta lencsevégre az Index fotósa, Szilli Tamás Székelyudvarhely egykori polgármesterét, az NSKI jelenlegi vezetőjét. Szász Jenőt március 15-én olyan illusztris személyiségek vették körül, mint Rogán Antal és huszárruhába öltöztetett kisfia, valamint a rendezvényen fellépett Csík János (a Csík Zenekar vezetője) és Pál Antal Szalonna híres népzenészek.



6 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Pety
2015-03-16 14:07:30
De hol van akkor Bunta ?
Ok, jol van, Szász megtaláltatott, ö végzi a dolgát ahogy ilyenkor szokás, De hol van akkor Bunta, és miért ne tudhatnánk, hogy ö kinek a társaságában tesz-vesz , én tippelnek hogy az MSZP társasagát élvezte, ha igaz az info , hogy ö is odakint kajtatott :-)
avatar
guguka
2015-03-16 15:48:09
Nem azt kell lesni szerintem sem, hanem inkább azt, hogy hol volt a jelenlegi polgi... mert Szász olyan, amilyen de a városért is tett valamit, Fidesz kormánnyal 8 évig a háta mögött mára Udvarhelyt rendbe tette volna. A mienk meg mindenhonnan elbújdosik, legyen az egy félórás tanácsülés, vagy egy március 15.
avatar
otto9876
2015-03-16 19:50:43
udmr
Rettenetesen félhet még mindig Szász Jenőtől az udmr,ha ennyire lenyomozzák!
avatar
jutacs
2015-03-16 23:24:27
Jencinek is ott kell sündörögnie Pilatus körül, lesi mikor kapja mar meg a judaspenzt
avatar
Isty
2015-03-17 11:36:24
Ki az a szaszjeno?
Kedves ujsagiro!

Ki az a szaszjeno? Nem mindegy, hol van mit csinal? Senkit sem erdekel mar!!! A dutyiban lenne a helye, kozonseges sikkaszto bunozo, szelhamos....eltunt a sulyesztoben igy is....csak azt sajnalom, hogy nem melyebbre...zarkaba...
avatar
jutacs
2015-03-17 20:35:47
Ennyit sem tudsz? Szasz Jenö elvtars Ur , a szekely nemzet kiemelkedö szellemi gyemantja, Tamasi Aron ota nem szült fennköltebb fiat a nemzetes nemzetnek szekely anya.
Valoszinüleg, ha nem születik meg a szekely nemzet e jeles ferfiuja, ma mar a törtenelem szemetdombjan talalhatnank kicsiny nemzetünket.
Boruljunk terdre a Messias elött, hogy ilyen meg nem erdemelt szerencseben es aldasban reszesitette szegeny nemzetünket, hogy megaldott minket Öszentsege, Szent Szasz Jenö Miatyank megtestesülesevel, es hogy közenk, meltatlan imadok köze engedte ezt a hatalmas szellemi megnyilvanulasat a mi Urunk , Jezus Krisztusnak

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."