Itthon » Közélet

Vasárnap újra menetelés az erőszak ellen

Ismerősöd neked Székely Zsolda? Akkor már biztosan tudod, miért. Szőke László megverése miatt szervez békés felvonulást.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Menetelés, ahogy a másik oldal látja. fotó: Facebook
Menetelés, ahogy a másik oldal látja. fotó: Facebook
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. január 27., 10:49
1 hozzászólás. 

Kedden lendült akcióba a múltkori Székely Őrs mintájára a Székely Zsolda nevű fiktív felhasználó a Facebookon. Néhány órával később azt is megtudhattuk, miért jelölte be a legtöbb ismerősünket ismerősének, egy eseményt hirdetett meg. Január 31-én, vasárnap indul a Szőke László hétvégi megverése kapcsán szervezett békés menetelés a Bethlen negyedi parkból.

„Azt hittük, hogy a Lőrincz Andor és társa megverése kapcsán szervezett menetelésnek pozitív hozadékai lesznek és az illetékes intézmények, hatóságok levonják majd a következtetéseket. Nem így történt, újabb erőszakos bűncselekmény történt városunkban. Elegünk van a tehetetlen, korrupt rendőrökből, elegünk van a tehetetlen városvezetésből, elegünk van a Verszikből, Cincirikből, Szígyártókból és az őket futtató fehérgalléros bűnözőkből" – olvasható az esemény Facebook oldalán.

A menetelés útvonalát január 30-án teszik közzé.

A másik oldal sem hallgatja el a véleményét. Szidzsé láthatóan elég jól gyógyul a kórházban, és hátsó szándékúnak nevezi Szőkét, akinek még egyszer sem sikerült megalapoznia vádjait, a "maffiákok" nélkül csak egy porszem lenne a társadalomban. Cinciri pedig a fennebb látható képeket tette közzé a közösségi oldalon néhány hosszabb, nyomdafestéket nem tűrő komment társaságában. "Mit akarsz menetelni faszopo?menj menetelj egyedul ki a gyumolcsosbe es kosd fol magad!" - írta.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
hahaha
2016-01-27 12:01:42
Az a baj, hogy ez már a 4. ilyen menetelés. Sajnos eddig sokat nem változtatott a helyzeten. Nem elég egy séta. Kicsit kell időzni itt-ott. Szerintem.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."