Itthon » Közélet

Bukarestben és Hargita megyében vizsgálódott a DNA

Székelyudvarhelyen a MÜTF épületén kívül több tömbháznegyedben is megfordult az a bizonyos csendőrautó. Kereskedelmi egységeket vizsgáltak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

A Függetlenség úton is várakoztak a csendőrök
A Függetlenség úton is várakoztak a csendőrök
szerkesztoÍRTA: PÁL EDIT ÉVA
2016. február 01., 17:55
0 hozzászólás. 

A Korrupcióellenes Ügyészség Maros Területi Szolgálata 2008-2012. között elkövetett korrupciós ügyek gyanújával vizsgálódik - olvasható a DNA hétfő délután kiadott közleményében. Február 1-jén a megfelelő bírósági engedélyek megszerzése után hat helyszínen végeztek házkutatást Bukarestben és Hargita megyében bizonyos kereskedelmi egységek székhelyein. Szemtanúk szerint Székelyudvarhelyen a Tihadar bejáratban, a Kogâlniceanu utcában és a Függetlenség utcában jelent meg az a csendőrautó, amely a MÜTF-nél történő vizsgálódások alatt a Városi Könyvtár épülete előtt is állomásozott.

csendorseg-fugg24

A Függetlenség 28 szám alá szemtanúk elmondása szerint több álarcos csendőr és néhány civil ruhás személy is behatolt a délelőtt folyamán. A "duba" típusú jármű délután is hosszabb ideig parkolt a tömbház előtt, álarcos csendőrök ültek benne, illetve egy Dacia Duster is állt a parkolóban.

Ugyancsak abban a parkolóban állomásozott a polgármesteri hivatal autója is, nemsokára megjelent Benedek Árpád Csaba alpolgármester, aki széles mosollyal üdvözölt, és közölte, nem érte jött a DNA, majd elhajtott.

csendorseg2

A DNA munkáját a Hargita megyei csendőrség munkatársai biztosítják - olvasható továbbá a közleményben. Amint a körülmények lehetővé teszik, további részletekkel is szolgálnak - biztosítanak a DNA szóvivői.

A MÜTF-nél tartott vizsgálatról szóló tudósításunkat itt olvashatják.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."