Itthon » Közélet

Pui Nándor egyelőre tanácstalan

Még mindig patthelyzet van Pui Nándor független tanácsosjelölt ügyében, de egyelőre ő maga sem tudja, hogy mit csináljon.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Fotó: Pui újraszámolta a szavazatait, megvolt a kellő mennyiség
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. június 22., 14:50
2 hozzászólás. 

Ügyvédje tanácsára részt vesz a pénteki, alakuló önkormányzati ülésen Pui Nándor, aki független tanácsosjelöltként indult a június 5-i helyhatósági választásokon. Mint portálunkat tájékoztatta, az ügyvéd csak az önkormányzati testület megalakulása után tudja megtámadni a megalakulási határozatot. Egyelőre tanácstalan az ügyben, a szó szoros értelmében is. 

Pui Nándor független tanácsosjelölt a választások után fellebbezett, mivel a bejutásához szükséges 628 szavazatból 4 hiányzott – az újraszámolás után kiderült, hogy hat szavazattal több van, így tehát be kellene kerülnie a testületbe. Az udvarhelyi választási bizottság azonban időközben feloszlott. Jelenleg nem tudni, hogy kinek kellene az ügyben döntenie, a székelyudvarhelyi bíróság nem illetékes, erről ennek elnöke Ramona Mălăieșiu tájékoztatott.

Molnár Zsigmond, a választási bizottság alelnöke a szavazatszámláláskor azt mondta, hogy nincs megfelelően kidolgozott módszertan arra, hogy mi történik, amennyiben valaki fellebbez. Írtunk egy e-mailt a központi választási bizottság honlapján talált címre, hogy megtudjuk, mi a teendő, de még a levél is visszajött.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
pejozsef
2016-06-22 21:34:18
Pui Nandor
Sajnos senki sem tehet semmit mert Nandinak nincs egy miniszter baratja Tiszta szegyen ami tortenik hiaba van eleg szavazataNandinak a bizottsag feloszlott a kutya lenyelte acsontot es nem fogja kiokadni



avatar
harmatka
2016-06-23 10:28:46
Megerdemli
Nándi egy olyan értékes Ember, hogy ha nem lenne meg a szükséges szavazata, akkor is örülni kellene annak, hogy kiteszi magát és elvállalja ezt a nem egyszeru feladatot. Igen, miniszter barát..lassan semmit nem lehet anélkül megoldani itthon...Kiskirályok és nagykirályok döntenek ....önjelöltek....

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."