Itthon » Közélet

Grünstein: Nem populista szólamokra van most szükség

Grünstein Szabolcs, az Itthon, fiatalon mozgalom elnöke Szász Jenő múlt heti javaslataira reagált mai sajtótájékoztatóján.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

grunstein_szabolcs_2
grunstein_szabolcs_2
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. június 14., 14:01
1 hozzászólás. 

Mint ismeretes, múlt heti sajtótájékoztatóján Szász Jenő, a Magyar Polgári Párt elnöke egy felhívást intézett Markó Bélához, az RMDSZ elnökéhez, melyben többek között azt javasolta, hogy a két párt tisztviselői közösen keressenek pénzügyi lehetőséget a közalkalmazottak bérelvonásainak és a csökkentett nyugdíjak pótlására. A polgári vezető javasolta egy pénzügyi alap létrehozását, melynek felhasználásáról nem a politika, hanem Böjte Csaba atya vezetésével egy köztiszteletnek örvendő, szociális segélyezésben jártas személyekből álló testület kellene döntsön.

Erre reagálva az Itthon, fiatalon mozgalom nevében Grünstein Szabolcs, a szervezet elnöke felszólította Szászt, hogy „ha nincs érdemi mondanivalója, ha nincs az emberek problémáin ténylegesen segítő javaslata, akkor hagyjon fel az üres szólamok puffogtatásával és ne éljen vissza olyan köztiszteletben álló személyek nevével, mint Böjte Csaba szerzetes, mert székelyföldön már mindenki úgy ismeri a pártelnök urat, mint a tenyeret, átlátszó trükk a jelenlegi politikai zűrzavarban halászni".grunstein_szabolcs

Az ifjúsági szervezet vezetője szerint a nyílt levelek helyett az alpolgármester inkább a város gondjaival kellene foglalkozzon, valamint komolyan kéne vennie az európai uniós pályázati lehetőségek kihasználását. Felkérték a pártelnököt, „csak csínján bánjon" az általa említett programokkal, ugyanis Grünstein szerint, míg Szász megyei tanácsos volt, folyamatosan ellene szavazott a szóban forgó társadalmi és foglalkozási csoportok segítését célzó intézkedéseknek.

Végezetül felszólították az MPP elnökét, segítse azzal a megye lakosságát, hogy számoljon el az elmúlt 14 évben szerzett vagyonával, ugyanis ha megosztaná titkát, akkor „minden egyes székelyföldi család úszómedencés villába költözhet és hatalmas fekete terepjáróval furikázhat majd megyénk útjain". 


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
lala
2010-06-16 12:41:51
titok?!
Nem nehez kitalalni, honnan is szarmazik Szasz Jeno hatalmas vagyona - megcsak kulonos fantazia sem szuksegeltetik hozza. Most mar csak az hianyozna, hogy, ha mar a zavarosban halaszva ilyen jol megszedte magat, huzzon el es fogja be a szajat, ne borzolja tovabb a kedelyeket, mert egy teljesen hitelet vesztett, jellemtelen, szanalmas senkihazi

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."