Itthon » Közélet

Szinte-tanácsülés a Városháza folyosóján

Az MPP-sek ma sajtótájékoztattak, majd tanácsülésre indultak, de teremkulcs híján, a Városháza folyosóján mondták el véleményüket.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

mpp_sajtotajekoztato_0701_05
mpp_sajtotajekoztato_0701_05
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. július 01., 16:02
5 hozzászólás. 

Eseménydús napot ígért mára a Polgári Párt, legalábbis a sajtó részére biztosan. Egy sajtótájékoztatóval indítottak, ahol a pártelnöktől megtudtuk, augusztustól nyugdíjba vonul a MÜTF rektora, dr. Kandikó József, valamint, hogy az intézmény várhatóan egyetemmé avanzsál Modern Alkalmazott Tudományok Egyeteme (MATE) néven.

mpp_sajtotajekoztato_0701_01

Szász Jenő ugyanakkor gratulált Schmitt Pálnak, akit kedden választottak meg a Magyar Köztársaság elnökének. A polgáriak első embere beszélt a Semjén Zsolttal, a magyar miniszterelnök-helyettessel való találkozójáról is, ahol kiderült, Traian Băsescu államfő megígérte, a kettős állampolgárság kérdésében nem fog Szlovákia mögé felsorakozni és zöld utat ad az ügynek.

mpp_sajtotajekoztato_0701_04

Polgármester úr jelentem, a frakció létszáma 9, nem hiányzik senki!

Ezt követően a teljes polgári frakció átvonult a Polgármesteri Hivatal épületébe, ahol múlt pénteken összehívott rendkívüli tanácsülést szerették volna megejteni, ám itt zárt ajtókkal várták őket. Elmondásuk szerint a polgármester titkárnője nem volt hajlandó átadni nekik a tanácsterem kulcsát, ugyanis ő nem tud semmilyen tanácsülésről és nem áll jogában kinyitni a termet. Ekkor több polgári tanácsos is kérte, fogadja őket a polgármester: az időpontot meg is kapták, méghozzá október 5-re. Balázs Árpád úgy fogalmazott, nem tudja milyen programja lesz azon a napon, de ha nem érne el a meghallgatásra, úgy szeretné, ha nevében valaki Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánna Bunta Levente polgármesternek.

mpp_sajtotajekoztato_0701_09

Tanácsterem - behajtani tilos

Terem hiányában a polgáriak a Városháza folyosóján ismertették a mára tervezett napirendi pontjaikat, valamint Szász Jenő felajánlotta idei alpolgármesteri fizetését azok számára, akiket a legsúlyosabban érintenek a ma bevezetett megszorítások. Júliusi bérét a városi kórház valamelyik osztályának utalja, a fennmaradó összegekről még egyeztet az érintettekkel. A polgáriak egyébként jövő hétfőre, július 5. 12 órára egy újabb rendkívüli tanácsülés összehívását iktatták a hivatalnál.

A szürreálisnak ható sajtótájékoztató után megpróbáltuk kideríteni ki igényelheti a tanácsterem használatát és milyen célból, valamint, hogy miért nem kapták meg a terem kulcsát az MPP tanácsosai, amikor nekik az a munkahelyük. A polgármester titkárnőjétől nem sikerült ezekre a kérdésekre pontos választ kapnunk, viszont azt többször is hallottuk, hogy ő nem tud semmilyen tanácsülésről. Végül megkért, hagyjuk dolgozni, majd petőfisen befordult a konyhára.


5 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
rozika
2010-07-01 23:36:55
Gondolom ez miatt nem kezdtek el az aszfaltozast a rozsa+szentimre utcakba... :(
avatar
guru
2010-07-01 23:49:52
Ez a Schmitt magyar? Nekünk annyi! Jó lenne ha Szász visszavinné amit ellopott ( igyenkonyha, árvízpénz stb.) és visszaadná az eddig felvett vizetését is, hisz nem dolgozott semmit. Be sem jár dolgozni! Nagy ritkán megjelenik a féhér vagy fekete paripáján ( mercedeszein), akkor is csak sz.-t kavarni! Gyergyóba a heje,vagy ott sem! Menj haza Jenő!
avatar
pepe
2010-07-02 09:00:01
Mindenki jól tudta hogy nem lesz tanácsülés és mégis a jenőék ugy gondolják nekik mindent szabad és ha nekik tanácsüléshez van kedvük akkor az kell legyen !
Hát nem volt összehívva semmiféle tanácsülés mit bohóckodnak ezek?
avatar
csillag
2010-07-02 13:00:38
Tiszta volt hogy nem lesz tanácsülés,tudták.
Ezért nem értem hogy miért kell mindig
valamit kitalálni,hogy nehogy simán menjen?
Amúgy is van elég tenni való,kár a sok energiát fölösleges dolgokra pazarólni.
Tanács ülés lesz.
avatar
kalman
2010-07-04 03:57:38
ejnye, hanyingerem lesz ahanyszor ennek a disznofejet meglatom. mindig azon gondolkodom, hogy hozta ossze ennyire talaloan ezt a format plasztikai sebesz segitett neki?

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."