Itthon » Közélet

Szerdán kívánságműsor az uh.ro-n. Élőben

Zenész: Ufó. DJ: Előd. Násznép: ti mind. Szerdán oda megyünk fotózni és írni, ahova ti mondjátok.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

hullahozeneszakossutsarkan03ufo
Ti lesztek a násznép, fotó: Egyed Ufó Zoltán
szerkesztoÍRTA: EGYED UFÓ ZOLTÁN
2017. november 14., 11:17
1 hozzászólás. 

Ismeritek azt az érzést, mikor a lagziban a zenekar énekese beleüvölti a mikrofonba, hogy „Ti vagytok a legjobb közönség"? És ugyanezt teszi minden lagzin. Vagy ismeritek azt az érzést, amikor egy nyálas rádiós kívánságműsorban a nyájas bemondó bókol a betelefonálónak, aki nem képes annál többre, hogy „szeretném üzenni ezt a zeneszámot Kadicsfalára a Pityi kocsmába, azzal az üzenettel, hogy jó munkát". Mi is pont ezt az érzést szeretnénk hozni. Szerdán, de csak szerdán.

Szerdán, november 15-én csak neked élünk, te vagy a legjobb közönség a világon. Ezért oda megyünk, ahova mondod, és azt fotózzuk-írjuk, amit te parancsolsz. Kérheted, hogy ugorjunk be hozzád, fotózzuk le a kisgyereked, de azt is, hogy a sarki boltból a szép kiszolgáló csajszit. A Kossuthban a járdán parkoló autót is, de az új céged logóját is. Bármit.

Ha laza vagy, azt is kérheted, hogy menjünk 500 métert délkeletnek, s nézzük meg, mi van ott, de azt is, hogy menjünk az XY utca végébe, s nézzünk körül, vagy nézzük meg, mennyibe kerül a tojás az üzletben. Bármit kérhetsz, bárhova küldhetsz. Csak melegebb éghajlatra ne, légyszi!

Kéréseidet, kívánságaidat a cikk alján lévő hozzászólásrészben, vagy a Facebook-os megosztás alatti hozzászólásoknál írhatod meg, vagy e-mailben a szerkesztoseg@uh.ro címre. Nem kell sokat udvariaskodni, nem kell hosszú felvezetőt írni, elég, ha egy mondatban megfogalmazod, hogy mi a küldetés, ahogy a fiaim szokták mondani.

Kérünk, tartsd szem előtt, hogy gyalog leszünk, ezért ha valamilyen okból kifolyólag sok felkérés érkezik, azokat teljesítjük leghamarabb, amelyek jelenlegi tartózkodási helyünkhöz legközelebb esnek. Küldetések teljesítése közben bármi érdekeset látunk a városban, megmutatjuk, mert azért vagyunk élőben, hogy egy picit felvegyük a város ritmusát.

Szerdán reggel 9-kor kezdünk, délután 3-ig nyomjuk. Várjuk kívánságaidat.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
liverpoolfanbammeg
2017-11-15 09:10:07
Küldetés
Üdv! Kérésem a következő: a mai egyik küldetésetek legyen az, hogy fotózzátok le(ha lehet totál plánban) a városközpontban újonnan felállított fém oszlopok és lámpatestek egyikét. Indokom: A szerelési költségek, valamint a közbeszerzési hirdetés szerint a Schreder Romania Kft-vel kötött szerződésben akkora kiadási összeg szerepel, hogy az illető oszlopok részlegesen nemes és/vagy ritkafémeket, esetleg gyémánt, netán uránalkatrészeket kell tartalmazzanak. Esetleg a szemet gyönyörködtető, derűs galambszürke festéket egy Salvador Dalí kaliberű festő saját kezűleg mázolta fel az oszlopokra.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."