Itthon » Közélet

Elázott a motoros találkozó - „elvérzett” a Rómeó Vérzik koncertje

Elmosta az eső a tavalyi sikert és jó hangulatot és elverte a jég a Daimler MC 20. motoros találkozójának tegnap esti koncertjeit.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Itthon
Itthon
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2010. augusztus 09., 08:31
0 hozzászólás. 

Nem kímélték az égiek és többször is alaposan eláztatták a motoros találkozó részt vevőit. A tust a szombat esti jégeső húzta be: szó szerint elverte az esti fellépéseket. Hiába reménykedtek utolsó percig és tettek meg mindent az esti buli érdekében a szervezők: nem léphetett színpadra a Monyo Project, a Sex Action, a Rómeó Vérzik és a Rückwarts sem.

„Hiába engedtük le a színpad tetejét maximálisan, a koncerteket nem lehetett megtartani, mert annyira elázott minden kábel, berendezés, hogy amellett, hogy életveszélyt jelentettek, a tönkremenetelüket sem kockáztathattuk" – mondta el a Daimler MC egyetlen hölgy klubtagja, Mihály Éva.

phocagallery_daimler2010/thumbs

Az elmaradt koncertek legnagyobb vesztesei a belépődíjat kifizetők voltak, de szó szerint vérzett a felvidéki Rómeó Vérzik banda szíve is. Ők ugyanis évek óta vártak egy erdélyi meghívásra, nagy buli reményében és lelkesen jöttek el Farkaslakára. A vérző szívű Rómeó valamelyest enyhíteni próbálta a szervezők bánatát azzal, hogy műsoron kívül eldúdolgatott néhány dalt. A balul sikerült premier ellenére azt ígérték: jövőben – ha meghívást kapnak – újra eljönnek.

A balszerencsék sorozata már az elején, a helyszín kiválasztásának kálváriájával elkezdődött. „A farkaslaki helyszínnel mi magunk sem voltunk megelégedve, de örvendtünk, hogy legalább beengedtek minket oda. Utólag azt is mondhatnánk, hogy hiába menekültünk a nagy víztől, végül mégis megkaptuk bőségesen és ez rányomta bélyegét az idei rendezvényre. A csalódottaktól az első negatív kritikákat a már meg is kaptuk. Természetesen rosszul esik a kifogásokat olvasni, mert igazán nem rajtunk múlt az, hogy a tavalyi találkozó sikerét nem sikerült megismételni.

phocagallery_daimler2010/thumbs

Sajnáljuk az elmaradt meglepetéseket, a koncerteket, a szervezésbe befektetett, elveszett munkát és időt. A rossz idő miatt kevesebb volt a résztvevő is – a számításaink nem jöttek be. Ki kell mondanunk, hogy anyagilag, emberileg is kudarcként éltük meg ezt a jubileumot, bukásnak érezzük, mert folyamatosan akadályokba ütköztünk" – summázta az idei, eső mosta motoros találkozót Éva.

„A negatív tapasztalatoktól függetlenül, a 21. találkozót megszervezzük, ígérjük, hogy nem marad el és megpróbáljuk mindenképpen kárpótolni azokat, akik idén csalódtak" – fogalmazta meg a jövőre vonatkozó, biztató üzenetet Mihály Éva.

phocagallery_daimler2010/thumbs

A nagy múltú és nem csak ismert, de elismert Daimler MC csapatának szerkesztőségünk tagjai nem csak további balesetmentes motorozást,de  szerencsés 21. találkozót is kívánnak. További képek a Daimler MC 20. motoros találkozójáról


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."