Itthon » Közélet

Ön Dönt - Közösségi Kártya tulajdonosok figyelem!

Eddig a több mint 1200 kártyatulajdonos, közel 8,000 lejt takarított meg és egyben ugyanennyivel támogatta az SzKA-t. Most szeretnék, közösen eldönteni, hogy kit fognak támogatni az összegyűlt alapból.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. augusztus 24., 16:15
0 hozzászólás. 

Amikor valamelyik partner üzletben használják a Közösségi Kártyát, akkor a partner vállalkozás a vásárlás értékének 1%-t a Közösségi Alapítványhoz juttatja.

Amint a befolyt pénzekből egy használható alap gyűl össze, pályázati úton támogatnak abból helyi civil szervezeteket. Más pályázatoktól eltérően nem projekteket, programokat fognak támogatni, hanem a civil szervezetek eszköz- illetve anyagszükségleteit. Ez a "beszerzési támogatás" arra hivatott, hogy ezek az egyesületek, alapítványok olyan dolgokat, eszközöket vehessenek meg, melyek segítségével jobban fogják szolgálni Udvarhelyszéket (pl: játékok egy óvoda számára, könyvespolc egy iskolai könyvtár számára, esetleg facsemeték egy olyan szervezet számára, mely később elülteti azokat, stb).

A beérkezett pályázatokat összesítették és szavazás útján szeretnék eldönteni, hogy mely pályázatot támogassák. Miért Ön Dönt? Mert a vásárlások nyomán épül az alap, melyből a beszerzési támogatásokat utalni fogják.

A pályázó civil szervezeteket és ötleteiket megtekinthetik az SZKA honlapján. Arra kérik Önt, hogy szavazzon arra a civil szervezetre/pályázatra, melyről úgy gondolja, hogy jobban szolgálná a helyi közösséget. A szavazás módja egyszerű. Ahányszor csak használja a közösségi kártyáját a kapott pénztári nyugtára rá kell írnia a pályázat sorszámát (1, 2, 3, 4 vagy 5) és oda kell adnia a pénztárosnak, aki el fogja helyezni egy borítékban. Annyiszor szavazhat, ahányszor vásárol. A szavazatokat augusztus végéig fogadják el.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."