Itthon » Közélet

7. Nemzetközi Elektromágneses Kompatibilitás CEM 2010 Workshop városunkban

Az elektronika és az elektromágnesesség világából tudhatnak meg rengeteg érdekességet a téma iránt érdeklődők.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. szeptember 01., 13:33
0 hozzászólás. 

A Bukaresti Nemzeti Villamosmérnöki Kutatói és Fejlesztői Intézet (ICPE-CA), a Román Műszaki Tudományos Akadémia, a Roseal Részvénytársaság és a Székelyudvarhelyi Polgármesteri Hivatal szervezésében szeptember 2 és 4 között városunk ad otthont a hetedik alkalommal megrendezett Nemzetközi Elektromágneses Kompatibilitás CEM 2010 Workshopnak.

A workshop során megismerhetjük az elektromágneses hullámok emberi szervezetre való hatásait, az elektromágneses kompatibilitás fogalmát az elektronika, a kommunikációs és ipari rendszerek, valamint a biológia terén, valamint a standardizációs problémák témakörét. A háromnapos rendezvény keretén belül előadásokra, szóbeli ülésekre és kerekasztal beszélgetésekre kerül sor.

A CEM 2010 kitűnő lehetőséget ad a romániai és külföldi kutatók tudományos eredményeinek bemutatására és megismerésére, neves szakemberekkel való közvetlen találkozásra, valamint gazdasági és tudományos kapcsolatok kiteljesítésére.

A rendezvény alatt kiállítás keretében megismerhetjük a Bukaresti Nemzeti Villamosmérnöki Kutatói és Fejlesztői Intézet (ICPE-CA), a brassói ARC Kft. és a suceavai Ştefan cel Mare Egyetem keretében akkreditált Elektromágneses Kompatibilitás Laboratóriumának termékeit és szolgáltatásait.

A konferencia megnyitójára szeptember 2.-án 16 órától kerül sor a Székelyudvarhelyi Polgármesteri Hivatal Szent István termében.

További információkat a www.icpe-ca.ro/cem2010 weboldalon találhatnak.

A helyi szervezők (a Székelyudvarhelyi Polgármesteri Hivatal és a Roseal Részvénytársaság) minden érdeklődőt szeretettel várnak. A workshopra a belépés díjtalan. 


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."