Itthon » Közélet

Felmondott Jakab Attila, zöld párti tanácsos?

Meg nem erősített információink szerint felmondott, azaz lemondott  a polgármesteri hivatalnál betöltött állásáról Jakab Attila, a Zöld Párt egyetlen képviselője a helyi tanácsban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2010. szeptember 01., 21:57
6 hozzászólás. 

Jakab a hivatal által működtetett Szinfotour irodánál ifjúsági referensként dolgozott. A 9 RMDSZ, 9 MPP összetételű helyi tanácsban „a mérleg nyelveként" számon tartott zöld tanácsos felmondása kulcsfontosságú a holnapi rendkívüli tanácsülés végkimenetelét tekintve, hiszen egyetlen vokson múlik az, hogy a testület megszavazza-e a tulipános frakció által támogatott, a fenyőfás városatyák által ellenzett, a hivatali átszervezésre és a leépítésekre vonatkozó polgármesteri előterjesztést.

Jakab – mint a polgármesteri hivatalhoz tartozó intézmény alkalmazottja – az érintettség jogán nem vehetett volna részt a szavazáson, felmondásával azonban ez az akadály elhárult és mindezek fényében nagy a valószínűsége annak, hogy holnap „zöld utat" kap a hivatali karcsúsítás és átszervezés.

Telefonos megkeresésünkre Jakab Attila a hírt sem megerősíteni sem cáfolni nem kívánta. A hírhez kapcsolódik, hogy a Zöld Párt helyi szervezete egy, Dósa Barna elnök által szignált és ma a szerkesztőségünkbe eljuttatott sajtóközleményben tudatta: a holnapi tanácsülést megelőzően rövid sajtótájékoztatót tartanak, melynek témája a „rendkívüli tanácsülés határozatával kapcsolatos".


6 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
John0501
2010-09-01 23:09:37
Na persze...Romániában ez a divat...Menekülni a felelősség elől.
Gondolom, ha bárki a jelenlegi politikumból perbe lesz szólítva, mert kihágást követett el, akkor(szintén jó Románia-i szokás szerint) rögtön megbetegszik, sőt korházi kezelést kér, mert "gyógyíthatatlan", ne adj Isten halálos betegségben szenved.
Bruhaha...muszály röhögnöm rajtatok politikusok.
Mikor veszitek már észre, hogy lassan mindenki átlát a szitán és lecsúsztatok a legalábbvaló prostik szintjére?
A mézesbödön kezdett kiürülni fiúk. Érdeklődve várom, hogy a nagy nyílvánosság előtt mikor fogtok a szó szoros értemében összekapni az 5 banis konc felett.
Utálattal: egy (még) szerény udvarhelyi
avatar
feher-fekete
2010-09-02 07:12:43
jajj ez a Jakab mar reg olyan mint 1 uccso prosti mar akkor sem akart munkaba alni amig meg nem szavazta a tanacs hogy a hopehelytol elkoltozzenek a taxisok...ilyen jovo menok jeno menok nem kellenek az udv-i tanacsban
avatar
Joco8112
2010-09-02 09:28:53
Megjegyeznem, hogy a Jakab Attila altal az egyetlen Udvarhelyen fellelheto hiteles partot szidjatok, amelyik kovetkezetesen a varos erdekeit szemelott tartva hozza meg donteseit. A masik ket frakcio mar regen nem eszerint, hanem a sajat "tamogatoi" erdekei alapjan foglal allast legyen szo barmilyen temarol, egyetlen celjuk a masik ellehetetlenitese, sajnos a varos karan.
avatar
Csedo
2010-09-02 09:50:53
Varos erdek nincs csak, embercsoportok erdekei, nem biztos , hogy nekem ugy teccik a varos ahogy neked es forditva.
Ezert vannak ennyien es ennyi félék a tanacsba. Az hogy ennyire nehzen megy , a demokracia mellektermeke :P
avatar
Joco8112
2010-09-02 09:58:00
Abban egyetertunk, hogy nem vagyunk egyformak es ezert nem az jo neked ami nekem, ez rendben is van, de gondolom az neked sem tetszik, ha adott esetben pl. a gazt veszik majd el, mert fizeteskeptelen a varos az "erdekcsoportok" kepviseloinek a bukkfejusege miatt.
avatar
hofika
2010-09-02 15:18:21
Jakecc ha te le mondasz akor nem lesz egy értelmes tanácsos sem,gondold meg jól,a többi tanácsos annyiba különbözik hogy egyik fele 19 a másik fele egy hiány 20,nem érnek egy hajítófát.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."