Itthon » Közélet

Képzés civil szervezetek képviselői számára

Hargita Megye Tanácsának civil szervezetekkel kapcsolatot tartó részlege október 1–3. között Civil szervezeti kommunikáció és forrásteremtés címmel képzést szervez Hargita megyei civil szervezetek képviselői számára.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. szeptember 22., 12:22
0 hozzászólás. 

A helyszín Hargita Megye Tanácsának Multifunkcionális Központja (Csíksomlyó, Szék u. 152. szám). Tréner: Kádár Magor PhD nemzetközi és romániai akkreditált képző, a kolozsvári Babeş–Bolyai Tudományegyetem kommunikáció szakának oktatója, valamint más meghívottak.

A fő téma a hatékony forrásteremtési módszerek elsajátítása, a technikák közül kiemelt az adományhozó rendezvények módszere. Az elérni kívánt eredmény az, hogy a részvevők fejlesszék kommunikációs képességeiket, megértsék a szervezeti kommunikáció és forrásszervezés fontosságát, ezenkívül a képzésen szerzett ismereteik birtokában képesek legyenek civil szervezetük megerősítésére, hogy az aktívan részt vehessen hazai és nemzetközi programokban.

A helyek száma korlátozott, figyelembe veszik a jelentkezési sorrendet, a részvétel ingyenes. További információ kérhető a kardaluseniko@hargitamegye.ro email címen, a jelentkezési lap letölthető a www.hargitamegye.ro honlaról, a jelentkezési határidő pedig 2010. szeptember 24. 15.00 óra.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."