Itthon » Közélet

Épül, szépül a városi nagypark

Nincs csúszás a városi park felújításában, csak az előre nem tervezett változtatások miatt több a munka. A felújítások befejezését hátráltatják a be nem érkezett pénzek is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Egyeb_1004_Varosi_park
Egyeb_1004_Varosi_park
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2010. október 04., 16:37
4 hozzászólás. 


Az előzetes bejelentés alapján már két hete át kellett volna adni a felújított városi parkot, ami még egyelőre nem történt meg. Érdeklődésünkre Bálint Antal a felújítási munkálatokat kivitelező Macops Kft. vezetője elmondta, hogy már a befejezés előtt állnak.

Egyeb_1004_Varosi_park

”Jelenleg a növényzetet ültetjük, a járdarészek 95 százalékával készen állunk. Csúszásról nem beszélhetünk, hanem az eredeti tervekhez képest történtek módosítások, így jelenleg ezekkel dolgozunk. Voltak olyan dolgok, amikről a megrendelő utólagosan szólt, ezért elhúzódott a befejezés. Ilyen utólagos munkálat például a Küküllő partján levő korlát is. A járdákon is végeztünk szélesítéseket illetve esztétikai finomításokat. Ezekre sajnos menet közben derült fény” – meséli Bálint

Egyeb_1004_Varosi_park

”A pénztől is függ, hogy mikor érünk a rehabilitáció végére, mert az állam az önrész kifizetésével már egy hónapot késett. Szerdán jön a küldött, remélem meg tudunk egyezni és határos időn belül utalják a pénzt. Nem szeretnénk lassítani a munkálatokat, de már így is rengeteg pénzt fektettünk a parkba és több beszállítónak is tartozunk.”

Egyeb_1004_Varosi_park

”Amennyiben adott határidőn belül tudnak fizetni, akkor a hónap közepére meg tudnánk lenni. Talán egy hetet még rá lehet számolni, mert a polgármesteri hivatallal úgy beszéltük, hogy inkább a minőségre fektetjük a hangsúlyt.”

Egyeb_1004_Varosi_park

”Jól átgondoljuk, hogy mi hogyan legyen, mert a közeljövőben még egy ekkora munkálatra nem lesz módunk és nem utólag kellene kiderüljön, hogy ez vagy az kimaradt” – összegezte a cégvezető.

Ezen kívül még megtudtuk, hogy jelenleg a park megvilágításáról tárgyal a kivitelező a polgármesteri hivatallal, pontosabban az oszlopok méretét kell még meghatározniuk.



4 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
sanika01
2010-10-04 18:20:44
ez egész jól fog kinézni. :D csak lenne 10x ekkora :D
avatar
olvaso
2010-10-04 21:22:52
A pallo, es a strand kozott is lessz jarda?
avatar
faszagyerek
2010-10-05 16:58:39
ideje mar valamitt csinalni
avatar
Nyiru
2010-10-05 21:19:44
nagyon szep lesz!! koszi!:)

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."