Itthon » Közélet

ANL-s lakásokat adtak át Szentegyházán

Szentegyházán, december 13-án, hétfőn adtak át 4 ifjúsági ANL-s lakást 48 lakrésszel.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

ANLSzentegyhaza
ANLSzentegyhaza
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. december 14., 13:07
1 hozzászólás. 


Az ünnepi eseményen részt vett Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke is, aki belülről is megtekintette a lakásokat.

Az átadás előzetesen tervezett időpontjait sorozatosan kénytelenek voltak elhalasztani bizonyos végső simítási munkálatok befejezése végett. Ahhoz, hogy az átadás megtörténhessen, nagyban hozzájárult Hargita Megye Tanácsa, amely a megye tartalékalapjából támogatta a közművesítési munkálatok elvégzését. Mindegyik ANL-s lakás 12 lakrészt foglal magában, van 6 kétszobás és 6 egyszobás lakás. Ezeket pontozás alapján nyerték el a pályázok, a családosok kapták a kétszobás lakásokat.

ANLSzentegyhaza

Borboly Csaba tanácselnök beszédében hangsúlyozta, nagyon örvend, hogy a beruházás elkészülhetett a jelenlegi gazdasági válság ellenére, amikor nagyon érződik a pénzhiány.

„A magunk részéről odafigyeltünk, hogy ez a beruházás megvalósuljon, hiszen segítséget nyújt 48 fiatal családnak az itthon maradáshoz, a családalapításhoz" – mondta a tanácselnök.

Ezt követően Burus Mária Ella polgármester asszony ünnepélyesen átadta a jelen levő lakók számára a Mikulás-ajándékot, a ház kulcsát.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
madis
2010-12-30 21:34:03
Talán így van,de ha kinézek az ablakon egy kurva fényt nem látok az anl-s lakásokban.Burus Ella csak egy báb a többi után, mindent amit megvalósit csak az elődei programját követi, őszintén csak egy rakás szemét, akit fizetnünk kell, már ha tudunk

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."