Itthon » Közélet

Dísznövény 2011 - kertészeti kiállítás és vásár

Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala és az ASSA Kft. május 12 és 15 között negyedik alkalommal szervezi meg a Dísznövény kertészeti kiállítást és vásárt, ezúttal a Bethlen-negyedi parkban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

disznovenyek
disznovenyek
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2011. május 09., 17:03
0 hozzászólás. 

Bedohazi

A hazai és külföldi kiállítók és árusok között ezúttal is elsősorban dísznövénytermelők és kereskedők, kertészeti profilú cégek és magánvállalkozók lesznek jelen, de bemutatkoznak a kertépítéshez kapcsolódó termékeket és szolgáltatásokat kínáló vállalkozások is. A kiállításon jelen lesznek a kertépítők, a kerti berendezéseket, kerti bútorokat, kültéri fajátékokat, különböző öntöző rendszereket, valamint kerti kerámiákat gyártó és forgalmazó cégek is.

A Mesterek utcájában iparművészek és a kézműves mesterek kínálják egyedi készítésű portékáikat. A Mesekertben a gyermekek kertészeti és hagyományőrző foglalkoztatásokat tanulhatnak. A kiállítás ideje alatt lesz virágkötészeti bemutató és a szabadtéri színpadon színvonalas kulturális műsorokkal várják a látogatókat.

A kiállítás belépő kifizetése ellenében látogatható. A gyerek- és a nyugdíjas jegy két lejbe (1 lej tombola és 1 lej levásárolható), a felnőtt jegy pedig három lejbe (1 lej tombola és 2 lej levásárolható) kerül. Hat lejért családi belépőt is lehet váltani, ez két felnőtt és két gyerek számára biztosít belépést.

A negyedik Dísznövény 2011 - kertészeti kiállítás és vásár ünnepélyes megnyitóját május 12-én, csütörtökön délután 5 órától tartják. A kiállítás naponta 9-20 óra között tart nyitva és várja a látogatókat.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."