Itthon » Közélet

MPP: beugratás a beugró?

A városlakók beugratásának tartják és kérik a városnapok „beugróinak" eltörlését, valamint szorgalmazzák a Szent János utca felső szakaszának leaszfaltozását a Polgári Párt képviselői.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

MPP
MPP
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2011. május 30., 19:31
10 hozzászólás. 


„Miért a beugró, azért-e , hogy beugrasszák a városlakókat? - tette fel a kérdést Balázs Árpád tanácsos, aki szerint a városnapok kiemelt eseményeire megszabott 5, 10, 20, 30 lejes belépődíjat a „szegény ember szegény gyermeke nem tudja megfizetni"- így nem üdvözlendő, hogy az újgazdagok kiváltsága lesz a Fábry-estre, Hooligans, Neoton és Ghymes koncertekre szóló belépőjegyet megváltani.

MPP

„Belépődíj közpénzekből és uniós pályázatokból megszervezett városnapokon nem szabadna létezzen. Kérjük, hogy ezeket a belépődíjakat töröljék el és minden rendezvény legyen ingyenes" - fogalmazta meg a polgári felhívást Balázs.

„Ha azt mondják, hogy erre nincs pénz, holott azt állították, hogy régi pénzben 1 milliárdot nyertek erre uniós pályázatból, akkor azt kérdezzük, hogy hol a pénz? Ha nincs, akkor ilyen ínséges időkben nem kell városnapokat szervezni. Ha pedig van pénz, akkor nem szabad üzletet csinálni belőle"- mondta Balázs Árpád.

Molnár Miklós szerint az adófizetőkről a „harmadik bőrt akarják lehúzni", hiszen a rendezvényeket abból az udvarhelyi polgárok által befizetett adókból is finanszírozzák, amelyekből a társzervező kulturális intézményeket (színház, könyvtár, Táncműhely, Művelődési Ház) is fenntartja a város.

A tanácsosok szerint az mindenképpen üdvözlendő, hogy az MPP tavalyi és tavalyelőtti, szintén a városnapokkal kapcsolatosan megfogalmazott építő jellegű kritikájának volt foganatja és az idei programban igazi értékteremtő, színvonalas rendezvények kaptak helyet.

Véleményük szerint a városnapok bőséges felhozatalának további szépséghibája, hogy a június 4-i programból kimaradt a Trianon-megemlékezés, de hozzátették, hogy ennek bepótlásáról a Magyar Polgári Párt gondoskodik.

„Nagyon sok rendezvény helyszíne a Patkó. Látjuk, hogy az egykori kegyeleti hely milyen siralmas állapotba került. Át kéne gondolni, hogy mit szerveznek a szent helyen, aminek vissza kéne adni méltóságát és haladéktalanul vissza kéne állítani az eredeti állapotába" - hívta fel a Márton Áron térre a figyelmet és fejezte be mondanivalóját Balázs Árpád tanácsos.

A sajtótájékoztató végén Molnár Miklós a Szent János utca felső szakaszának leaszfaltozását sürgette meg.

„Nem elég a félmunka, a közelmúltbeli esőzések alatt meglátszott, hogy ami megvan, az is tönkremegy. A tavalyi költségvetésben a teljes utca leaszfaltozására megvolt a pénz és megvan az idén is. Felkérjük a polgármestert és a polgármesteri hivatalt, hogy, ne üljenek, ne kotoljanak a pénzen és haladéktalanul kezdjék el a munkát és még az idén tegyék rendbe az utca felső szakaszát is".


10 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
pek
2011-05-30 21:13:25
Mennyivel támogatja a szegény emberek gondjainak és belépőinek megoldását a folyton kötekedő, kákán csomót kereső MPP? Mivel és miből támogatja a szegényeket?
avatar
levi_best
2011-05-30 21:39:47
Egyetertek az MPP -vel !
Minek a beugro ?
Mas varosokba sokkal nagyobb koncertek, rendezvenyek ingyenesek.
Le a belepo dijakkal !!!! :angry:
avatar
lacifc
2011-05-30 22:12:54
Azt szeretném kérdezni MPP tanácsosoktól,hogy hány Szent jános utcát lehetett volna leaszfaltozni abbóla pénzből amit a tápos edzőkre, futszálosokra költöttek.Beugró? Más városokban a futszál meccseken nem kell beugrót fizetni,de Udvarhelyen mindig volt beugró.Tisztelt mpp-s tanácsosok.
avatar
hahaha
2011-05-30 22:50:53
A varos elegge beugrott minden sz@rba Jeno idejen, szoval kar ez a ket bohoc itt fo*sa a szot :)
Meg kerem, h magyarazzak mar el nekem, h ok anno miert is nem szerveztek varosnapokat? :) Es anno a kampanykoncertekre miert is kertek belepot??? Esetleg lehetne egy olyat, h a sok felesleges szobrot eladja a varos es abbol 10 evre ingyenes programokat lehetne osszehozni. Es azt is magyarazzak el, h a patkoval mi a problemajuk? Epp az a lenyeg, h minel tobb rendezveny legyen a varosban. Faj az igazsag a mpp nek, h elet van a varosban es vegre nem egy szurkeseg minden.
avatar
kópé
2011-05-30 23:06:26
Lábtörlőre a nevüket!!!
Bele kell olvasni a programokba és látszik, hozzá nem értő személyek szervezték! Szerdán szervezik a Gyerek napot amikor a gyerekek iskolában, óvodában vannak??? És más gyerekeknek szóló programokat is délelőttökre tesznek??? Hogy lehetnek ennyire felelőtlenek? Ezért fizetjük az adót, hogy kidobják az ablakon a pénzt??? Meg tudná írni a nevét valaki annak a bohócnak aki így csúfot űz a gyerekekkel???
avatar
Magor
2011-05-30 23:17:52
re:
Mondj barmit az MPP-re, de azt, hogy a szobrok feleslegesek, ez a legnagyobb bunkosag, de hat nem is lehet mit varni az ilyen szuklatokoru barmoktol...
U.I. gondolkozz, mert gondolkodni jo...
avatar
szp
2011-05-30 23:46:29
bohoc
Balazs Arpi ujbol ossza az eszt jol bevett szokasa szerint.
avatar
kuszekat
2011-05-31 07:36:16
vélemény
"Bele kell olvasni a programokba és látszik,"... hogy június 4-én, d.u. 4-től Trianon megemlékezésként Wass Albert előadás van a Szent Miklós Plébánián...
avatar
lazif
2011-05-31 09:36:22
elég a kampányokból
Úgy gondolom az udvarhelyi lakosságnak elege van a sok kampámyból, amit 20 év alatt "megettek" a sok cívakodó, újgazdag pártemberek miatt. Egyébről sem szól az életünk 20 éve minthogy a 2 párt vezetői privatizálnak és lopnak, a janicsárjaik pedig egymást mocskolják, s hintik a port a szemünkbe! Húzzanak el a tanácsból mind, aki politizál, demagógizál, ködösít s nem a várost akarja építeni!
avatar
Wuwuzella
2011-05-31 16:14:25
Mondjuk a belepokkel azert ertek egyet (marmint, hogy legyen) mert igy legalabb megszurik a barna testvereket, mondjuk az arakon mersekelhettek volna kiadtam mar a 20 ront Fabryert de 10 eleg lett volna. Ez a ket bohoc is eleg atlatszoan csinalja azt ami ki van adva nekik. Azt hiszik, hogy nem vesszuk eszre, hogy egyszer a hozzaszolasokba agyonnyomjak, hogy minek belepo azt a latszatot keltve, hogy milyen sokan fel vannak haborodva erre es akkor utana kijonnek sajtaj kereten belul. Kispalyasok tisztelt mpp.
Meg van pofajuk azt is oda mondani, hogy az ok javaslatukra lett ilyen szinvonalas a varosnapok programja. Alig tudtam leallni a rohogestol erre a dumara. Amator banda es ok kene huzzanak a varosvezetesbol!!!!
Tisztelt kope on szerint mely napon van a gyereknap??? Delelott meg az ovodakbol az ovonok el tudjak vinni a gyerkocoket a rendezvenyekre, csak kicsitt gondolkodni kell nem mindig csak kommentalni!!!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."