Itthon » Közélet

Korrupcióellenes vizsgálat indult Borboly Csaba ellen

A megyei tanács elnöke maga jelentette be, hogy az Országos Korrupcióellenes Igazgatóság (DNA) vizsgálódik ellene, korábbi lakásának eladása és családi házának építése kapcsán.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. augusztus 03., 23:21
2 hozzászólás. 

Borboly szerint a vádak egy névtelen bejelentőtől származnak és teljességgel alaptalanok. Sok részlet nem derült ki egyelőre a vizsgálódás pontos okáról, ugyanakkor a tanácselnök feltételezi, hogy a feljelentés egy lejárató akciósorozat része, melynek ő és családja is hónapok óta szenvedő alanya.

Szasza

„Álláspontom szerint a lejárató akciók hátterében a kórházak megyei tanácsoknak történő átadása áll, amelyek okán számos parciális érdek sérült. Így történt ez a Hargita Megyei Sürgősségi Kórház esetében is" – áll a Borboly Csaba által szerkesztőségünkbe eljuttatott levélben.

Az elöljáró szerint egyeseknek nem tetszik terve, miszerint a kórházat „magas színvonalú, hatékonyan és betegközpontúan működő" intézménnyé alakítaná, ugyanis ezzel megszűnne a visszaélések lehetősége.

Borboly levelében ellenlábasainak is üzent, úgy véli, kísérletük kudarcot fog vallani. A tanácselnök jelezte, a családi házának építésére vonatkozó összes dokumentumot elküldte az Országos Korrupcióellenes Igazgatóságnak és tiszta lelkiismerettel áll a vizsgálat további része elé.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
zoric
2011-08-04 16:40:24
vád?
Hiszem,hinni akarom,hogy valóban alaptalan
vádaskodásról van szó.Borboly Csaba szerintem megérdemli a bizalmat.Egyenes,becsületes,tisztességes embernek ismertük,aki sokat tett népéért,reméljük ezután is úgy lesz.
avatar
ketarc
2012-01-31 12:43:33
Szegeny Borboly Csaba ha mindjart megsajnalom :X :D :D :lol:

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."