Itthon » Közélet

Segélycsomagok érkeztek

Európai Uniós élelmiszer-csomagok érkeztek, a megyei tanács szeptember 1-én megkezdi a kiszállítást.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. augusztus 31., 13:20
4 hozzászólás. 

 

 

A szállítmányozást a megye legtávolabbi pontjaival kezdik, a tervek szerint az elkövetkező két napban Etédre, Szentábrahámra és Székelykeresztúrra szállíttatja a megyei tanács által bérelt teherautó a lisztet, kukoricalisztet, száraztésztát, kekszet, rizst és tejport tartalmazó rakományt.

A segélyre a munkanélküli segélyben részesülők, a garantált minimálbérre jogosult személyek, a 400 lejnél kevesebb nyugdíjú idősek, illetve a nem intézményesített, fogyatékkal élők jogosultak.

A tavalyi évhez hasonlóan a Mezőgazdasági Intervenciós és Kifizetési Ügynökség (APIA) által megvásárolt élelmiszereket Hargita Megye Tanácsa raktározza és szállítja ki a helyi tanácsokhoz, ahol majd szétosztják.



4 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
hofika
2011-08-31 21:10:18
Na ez jó hír ,a Romáknak lesz amit eladjanak,hogy tudjanak venni pálinkát :D
avatar
Ház eladó
2011-09-01 11:28:20
re:
Hofika, látom kicsit sem vagy témában a valósággal. Igen sok magárahagyott idős és lecsúszott (magyar) ember is várja ezt a támogatást. De egyszerűbb az általános nyomorúságot leplezendő hencegni és cigányozni. Ha a cigányok eladják a csomagokat, azért a tétlen hatóság legalább annyira felelős, mint a törvényszegő árusító vagy a törvénytelenül forgalmazott terméket vásárló magyar. Mert ugye a cigány csak pálinkát vesz, tehát az élelmiszer csomagot a magyaroknak kell eladni. A te logikád szerint legalábbis. A lényeg, hogy a vásárlók bűnrészessége nélkül nem lenne miről beszélni, de mindenki csak cigányozik. Főként az, aki máshoz nem ért.
avatar
hofika
2011-09-01 16:18:48
szia nem cigányoztam csak romáztam és ez a valóság hogy mikor meg kapjak az adagot már áruljak is az utcán kinek kell vigye,nem gondolnak arra hogy holnap még jó lehet,nagyon jó aki kap de használja rendeletesének megfelelően,nincs bajom akkor senkivel sem.
avatar
nakiakiraly
2011-09-01 19:42:51
Nehogy itt elkezdjétek a cigányokat védeni. Igenis nagyon sokszor hozzájuk kerül (így vagy úgy) az amit nem nekik szántak.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."