Itthon » Közélet

Újabb tanfolyam indul munkanélkülieknek

Kéthónapos képzést indít februártól Székelyudvarhelyen a Veco-Rom munkaerő közvetítő iroda.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Allasborze
Allasborze
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. január 24., 18:52
0 hozzászólás. 

„Hosszú távú munkanélkülieknek szervezünk képzést, ennek a rétegnek ingyenes a képzés" – mondta megkeresésünkre Márton Orsolya, Veco-Rom munkaerő közvetítő iroda munkatársa. Hosszú távú munkanélkülieken azokat az állástalanokat értjük, akik nem töltötték be 24 életévüket és bizonyítani tudják, hogy 6 hónapja munkanélküliek, míg a 24 év felettieknek egyéves munkanélküliséget kell igazolniuk. A képzés mindenki számára nyitott, de a fentebb említett kategóriákon kívül esőknek 600 lejt és az ennek megfelkelő ÁFÁt kell fizetniük a tanfolyamért.

A humán erőforrás referens (felügyelő) kurzusra ezen a héten illetve a jövő hét elején lehet jelentkezni. A 20 órából álló elméleti oktatás valamint a 80 óra gyakorlati képzés februárban kezdődik és két hónapot tart. A továbbképzés végén elismert diplomát kapnak a jelentkezők, sőt, az iroda munkatársai megpróbálnak segítséget nyújtani az elhelyezkedésben. A tanfolyamot munkaügyi szakemberek tartják és az elektronikus munkakönyvről, munkatörvényekről oktatják a résztvevőket.

Az érdeklődők bővebb információt a Veco-Rom munkaerő közvetítő iroda székelyudvarhelyi székhelyen a Bethlen Gábor utca 2 szám alatt kaphatnak, valamint a 0746-100843-as vagy a 0266-212472-es telefonszámot tárcsázva. Email: odorhei@vecorom.ro.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."