Itthon » Oktatás

Egészségmegőrző programok a Ficánka Napköziben

Napjainkban egyre inkább szembesülünk már óvodás korban különböző testi-lelki betegségekkel – a Ficánka közbelép gyermekeinkért.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Biró Mihály

Utcára került az iskola (videó)

Levelek hulltak, grafikák, festmények lobogtak a...
allatvilagnapkikep

Állat volt a napiban

Gyanútlanul mentem a Csillagvár Napköziotthonba és ez...
Tudasz01

Tudászban ki a jó?

Egész Székelyföld itt lesz a történelmi vetélkedő...

Gyerekek a Ficánka napköziben
Gyerekek a Ficánka napköziben
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. július 19., 08:56
0 hozzászólás. 

A Ficánka Napköziotthon számára a legfontosabb célkitűzés az egészség megőrzése. Közös ügyünk, a város jövő nemzedékének, gyerekeinek az egészsége, éppen ezért a szülők és a város pedagógusainak bevonásával szerették volna népszerűsíteni az egészséges életmódra nevelést.

Emiatt június hónap folyamán különböző színes programokkal tették még hatékonyabbá a napközi eme nevelési eszményét. A szülők és a pedagógusok segítségével sikerült meglátogatniuk a parajdi sóbányát, ahonnan felejthetetlen élményekkel tértek haza a gyerekek.

A kicsik betekintést nyertek a székelyudvarhelyi orr-fül-gége klinika mindennapjaiba, ahol a különböző légúti betegségekről tanultak, és megelőzési módozatokat sajátíthattak el. A programok során a gyerekek egészséges ételeket, italokat fogyasztottak, kirándultak és rengeteg egészségmegőrző alapelvekkel gazdagodtak.

A Ficánka Napköziotton köszönetet mond Székelyudvarhely Megyei Jogú Város Önkormányzatának az anyagi és szellemi hozzájárulásukért.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."