Itthon » Oktatás

Ingyen képzés indul kulturális szakembereknek, civil szervezeteknek

Az ingyenes szakmai képzésre november 14-ig lehet jelentkezni a Forrásközpontban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Biró Mihály

Utcára került az iskola (videó)

Levelek hulltak, grafikák, festmények lobogtak a...
allatvilagnapkikep

Állat volt a napiban

Gyanútlanul mentem a Csillagvár Napköziotthonba és ez...
Tudasz01

Tudászban ki a jó?

Egész Székelyföld itt lesz a történelmi vetélkedő...

Civil képzés
Illusztráció
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2012. november 08., 09:26
0 hozzászólás. 

Udvarhelyszéki kulturális szakemberek, civil szervezetek képviselőinek jelentkezését várják a november 15-én, 21-én és 28-án szervezett ingyenes szakmai képzésre, amelyet a Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont székhelyén ( Székelyudvarhely, 1918.December 1. utca 9. szám, II. emelet) szerveznek meg.

A kulturális szakemberek, igazgatók, kultúrfelelősök és a civil szervezetek tagjai a következő témákban mélyíthetik el ismereteiket: sajtóval való kapcsolattartás, kiadványszerkesztés, csoportszervezés, kiscsoportos foglalkozás, a helytörténetírás buktatói, néprajz, kulturális földrajz, beszédtechnika, nyilvános beszéd, egyén és szervezet kapcsolata, kultúra és internet, stratégiatervezés kulturális intézmények szintjén.

A szakmai előadásokat a Forrásközpont konferenciatermében tartják, naponta 9-14 óra között.

A Hargita Megye Tanácsa, Hargita Megyei Kulturális Központ, Gyergyószárhegyi Kulturális és Művészeti Központ, valamint a Hagyományőrzési Forrásközpont által közösen megszervezett szakmai képzés végén a résztvevők oklevelet kapnak, amely a Munkatörvénykönyv által előírt kötelező szakmai továbbképzésként ismertethető el- tájékoztatott P. Buzogány Árpád művelődésszervező.

A részletes programról érdeklődni és a képzésre jelentkezni november 14-ig a Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont titkárságán a 0266-214440 -es telefonszámon, valamint az office@hagyomany.ro e-mail címen lehet.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."