Itthon » Oktatás

Készülj az érettségire az SZKA-val!

Jelentkezhetsz az alapítványnál, románból és matematikából tartanak felkészítőt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Biró Mihály

Utcára került az iskola (videó)

Levelek hulltak, grafikák, festmények lobogtak a...
allatvilagnapkikep

Állat volt a napiban

Gyanútlanul mentem a Csillagvár Napköziotthonba és ez...
Tudasz01

Tudászban ki a jó?

Egész Székelyföld itt lesz a történelmi vetélkedő...

erettsegi
Ingyenes, de lesz előválogatás
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. október 22., 14:54
0 hozzászólás. 

A Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány januártól kezdve hathónapos érettségi felkészítő programot tartott matematikából, valamint román nyelv és irodalomból. A tízfős csoport a programnak köszönhetően mindkét tárgyból átlagban több mint két jeggyel magasabb eredményt ért el, mint a próba érettségin. A végzősök sikeresen érettségiztek, illetve jó eredményekkel felvételiztek az egyetemekre.

A program sikeréből kiindulva, valamint a diákok érdeklődésének, és igényének eleget téve, októberben ismét meghirdetik felkészítő programjukat: ezúttal nyolcadikos és tizenkettedikes udvarhelyszéki diákok számára.

A felkészítő ingyenes, de a jelentkezés előzetes teszteléshez kötött, a helyek száma ugyanis korlátozott. A programra október 30-ig lehet jelentkezni.

A pályázók értesítést kapnak arról, hogy mikor lesz a tesztelés románból és matematikából (tervezett időpont: november 2–13. között), az eredményeket november 16. és 20. között hirdetik ki. A felkészítő program – melynek szakmai vezetői Bíró G. Albert, és Ambrus Hajnalka lesznek –, november 23-án kezdődik.

Jelentkezhetnek udvarhelyszéki nyolcadikos és tizenkettedikes diákok, tanulmányi előmenetelüktől függetlenül. A jelentkezési űrlapot október 30-án, 14 óráig kell leadni, az űrlap letölthető a www.szka.org honlapról, vagy igényelni lehet azt a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány székhelyén a Kossuth Lajos utca 20. szám alatt a Kossuth udvarban.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."