Itthon » Oktatás

Januárban is eljött az angyal a napközibe

Játékfutárok érkeztek a Csillagvár Napköziotthonba. A gyerekek körberajongták az új játékaikat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Biró Mihály

Utcára került az iskola (videó)

Levelek hulltak, grafikák, festmények lobogtak a...
allatvilagnapkikep

Állat volt a napiban

Gyanútlanul mentem a Csillagvár Napköziotthonba és ez...
Tudasz01

Tudászban ki a jó?

Egész Székelyföld itt lesz a történelmi vetélkedő...

jatekfutar2
Játékosztás a napköziben, fotó: Gál Előd
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. január 12., 13:41
0 hozzászólás. 

A csíkszeredai Játékfutár szaküzlet idén is meghirdette a Légy Te is Angyal nevezetű játékát, amelyben romániai magyar napközik és óvodák jelentkezését várták egy képpel és egy rövid bemutatkozóval. A versenyzőknek szentestéig kellett minél több lájkot összegyűjteniük a Facebookon, hogy megnyerjék az 1000 lej értékű játékcsomagot az intézménynek.

jatekfutar3

Székelyudvarhelyről egyetlen napközi, a Csillagvár Napköziotthon nevezett be a játékba és hatalmas facebookos kampányolással sikerült bezsebelnie a főnyereményt, 3568 szavazatot gyűjtött a lájkvadászaton. Az udvarhelyiek legnagyobb ellenfele a Farcádi 5-ös számú Óvoda volt, akikkel egészen a verseny lezárásáig fej-fej mellett haladtak, ezért a Játékfutár tulajdonosai úgy döntöttek, nekik is összeállítanak egy játékokból álló ajándékcsomagot. László Kinga és Szakács Adél egy hatalmas dobozzal érkeztek, amit Lukács Kinga igazgatónő és a szülők részéről Mihálykó Beáta, főlájkoltató vett át és vitt be az egyik csoportba.

Mielőtt a játékokat a gyerkőcöknek megmutatták, még kicsit nosztalgiáztak a lájkok gyűjtéséről, Mihálykó Beáta elmesélte, ahogy két káposzta megtöltése közben még befutott a gép elé egy-egy lájkért, és az igazgatónő is visszaemlékezett, hogy a karácsony esti misén a telefonjáról követte az állást.

jatekfutar5

A beszélgetést követően a lurkók is rácuppantak a szép színes dolgokból álló dobozra olyannyira, hogy csak a fejük búbját lehetett látni és közülük néha kibukkant egy- egy Bilibo vagy Frozen játékdoboz.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."