Itthon » Oktatás

Így még soha nem tanultál angolul

Középiskolás vagy? Szeretnéd játszva, interaktívan fejleszteni angoltudásod egy nemzetközi csoport segítségével?

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Biró Mihály

Utcára került az iskola (videó)

Levelek hulltak, grafikák, festmények lobogtak a...
allatvilagnapkikep

Állat volt a napiban

Gyanútlanul mentem a Csillagvár Napköziotthonba és ez...
Tudasz01

Tudászban ki a jó?

Egész Székelyföld itt lesz a történelmi vetélkedő...

angoltabor
Vagányan tanulsz angolul, illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. június 24., 10:06
0 hozzászólás. 

Ha mindkét kérdésre igen a válaszod, jelentkezz, hiszen az Udvarhelyi Fiatal Fórum és az Erdélyi Ifjúsági Egyesület angol tábort szervez 14–19 éves diákok számára július 13-16. között, Tusnádfürdőn.

A tábor alatt egy fiatalokból álló nemzetközi csoport fogja segíteni az angol nyelvű kommunikációs képességek fejlesztését. Ugyanakkor a csapat nonformális oktatási módszerekre alapuló szabadtéri tevékenységeket fog szervezni, melyek révén számos készséget tudnak fejleszteni a diákok.

A nemzetközi csoport fiataljai a következő országból érkeznek: Moldova, Grúzia, Örményország, Ukrajna, Olaszország, Németország, Szlovákia, Görögország, Spanyolország, Finnország, Portugália, Észtország és Magyarország. A tábor hasznossága megkérdőjelezhetetlen bármilyen korú résztvevő számára, hiszen napi 24 órában gyakorolhatja a diák az angol nyelvet, így nyelvvizsga előtt állóknak kiemelkedően jó lehetőség.

A szervezők minden résztvevőnek napi három étkezést és szállást biztosítanak a tusnádfürdői táborban, mindössze annyit kell tenned, hogy legkésőbb június 30-ig kitöltöd a jelentkezési lapot és befizeted az 50 lejes részvételi díjat.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."