Itthon » Oktatás

Tanítsd jobban!

Ennek örülni fogsz, ha magyar pedagógusként tanítani és tanulni is szeretsz.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Biró Mihály

Utcára került az iskola (videó)

Levelek hulltak, grafikák, festmények lobogtak a...
allatvilagnapkikep

Állat volt a napiban

Gyanútlanul mentem a Csillagvár Napköziotthonba és ez...
Tudasz01

Tudászban ki a jó?

Egész Székelyföld itt lesz a történelmi vetélkedő...

tanitas
Továbbképzésre mehetsz, illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO/KÖZLEMÉNY
2018. június 06., 11:59
0 hozzászólás. 

Akkreditált továbbképzést hirdet 225 külhoni magyar pedagógus részére az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége és az Oktatási Hivatal 2018 augusztusára.

A továbbképzésekre azok a romániai (Erdély, Bánát, Partium), szlovákiai (Felvidék), ukrajnai (Kárpátalja), szerbiai (Vajdaság, Észak-Bácska), horvátországi (Drávaköz), vagy szlovéniai (Mura-vidék) állandó lakóhellyel rendelkező, magukat magyar nemzetiségűnek valló pedagógusok jelentkezhetnek, akik a 2017–2018-as tanévben magyar nyelven folytattak oktató-nevelő munkát. A romániai beiratkozottak részvételi jogáról a rendelkezésükre álló helyek függvényében az RMPSZ megyei, körzeti és területi elnökei döntenek.

Jelentkezni a Kárpát-medence bármely régiójából a Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége honlapján, a www.rmpsz.ro oldalon, a magyarországi továbbképzések 2018 menüpont alatt található online adatlap kitöltésével lehet 2018. június 8. – június 30. között. A jóváhagyottak névjegyzékét az RMPSZ honlapján teszik közzé.

A magyarországi továbbképzésekkel kapcsolatos további információk az RMPSZ honlapján találhatók, valamint Pöllnitz Ilonától (+40 728-297095, sztok@rmpsz.ro), a Székelyföldi Oktatási és Módszertani Központ vezetőjétől is lehet tájékozódni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."