Itthon » Politika

Az MPP szerint RMDSZ-es lejárató kampány folyik

Hivatalos közleményben reagált a Magyar Polgári Párt a június 9-én, hajnalban történt összetűzésre.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
László Szabolcs beszámol a helyi rendőrség tevékenységéről fotó: Dávid Anna Júlia

Élő közvetítés a májusi tanácsülésről

Hol az arany? Ezen a csütörtökön, valószínűleg az...
fotó: Gál Előd

Két évig nekünk és értünk dolgozik az RMDSZ

Nem mi vettük fel, önként jelentkeztek. Meg vagyunk...
fotók: Gál Előd

Derzsi vagy Sinka?

Puszta kézzel csaptak össze a helyi...

Skoda Octavia
Ezt a Skoda Octaviat kutatták át a rendőrök. Fotó: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. június 09., 14:52
4 hozzászólás. 

A polgáriak által kiküldött sajtóközlemény szerint 2012. június 9-én éjszaka RMDSZ-es csapatok és idegenből hozott alvilági arcok közös akció keretében lejárató, a Magyar Polgári Pártot és Szász Jenőt, az MPP polgármesterjelöltjét rágalmazó plakátokat ragasztottak Székelyudvarhely negyedeiben, utcáin.

Az MPP székelyudvarhelyi szervezetének tájékoztatása szerint jelöltjeik és a párt szimpatizánsai leplezték le a plakátragasztókat, akik, szerintük, egy nappal korábban hasonló plakátokat terjesztettek.

A közlemény kitér arra is, hogy a leleplezést követően bebizonyosodott, az akció szervezője Farkas György, a polgármester kabinetfőnöke. A polgáriak úgy vélik, az ő irányítása alatt az RMDSZ emberei és az alvilági figurák attól sem rettentek vissza, hogy halálos fenyegetésekkel próbálják megfélemlíteni az őket tetten érő Magyar Polgári Párt-i jelölteket és szimpatizánsokat.

A párt városi szervezete bűnügyi feljelentést tett, a közlemény szerint Farkas György ellen a rendőrség 6982/L/2012-es ügyiratszámmal, míg az ügyészség 855/P/2012-es ügyiratszámmal indított eljárást.



4 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
udvbozsi
2012-06-09 16:19:14
vélemény
... és Farkas György még magának is behúzott egyet, hogy még jobban lejárassa az mpp-t...Röhejes. Mondhatnak akármit, két dolog biztos: 1. nem találtak semmit Farkasék autójában (azért úgy 1-2 plakát kellett volna legyen, nem ? mert különben mit ragasztgattak? ) 2. Fóri megütötte Farkas Györgyöt. Erre még a rendőr is tanú. Jaj, bocsi, elfelejtettem, hogy ő is az mpp-t akarja lejáratni. Ezért nem ellenőrizte őket. Úgy gondolta, hogy azzal járatja le az mpp-t, hogy Farkasék autóját ellenőrzi. Logikus, nem?
avatar
daniel86
2012-06-09 19:53:25
bagoly mpp
Bagoly mondja verébnek... Hétfőtől az mpp már csak egy zsebpárt lesz
avatar
urfi
2012-06-11 00:07:50
Folytatás
Az eredmények tudatában Szász Jenő gyorsan elutazott panaszt tenni Kövér Lászlónak,hogy Udvarhelyen meghamisították az eredményeket.Ő pedig mindent elkövetett még Nyírőt is elakarta temetettni de sajnos a lopásai kiderültek!Bánatában haza megy Gyergyóba!!!
avatar
Sasszem
2012-06-11 09:27:29
A fennvaló halgassa meg kérésedet! Már ami a költözést illeti.szerintem nem lenne a Jencike a többi tanácsossal lehetne dolgozni.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."