Itthon » Politika

(X) Paktumot kötött Verestóy Szász Jenővel

[politikai hirdetés] Hosszú éveken át közpénzek millióit költötték egymás lejáratására, miközben a háttérben régen megegyeztek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
László Szabolcs beszámol a helyi rendőrség tevékenységéről fotó: Dávid Anna Júlia

Élő közvetítés a májusi tanácsülésről

Hol az arany? Ezen a csütörtökön, valószínűleg az...
fotó: Gál Előd

Két évig nekünk és értünk dolgozik az RMDSZ

Nem mi vettük fel, önként jelentkeztek. Meg vagyunk...
fotók: Gál Előd

Derzsi vagy Sinka?

Puszta kézzel csaptak össze a helyi...

Verestóy Attila
Verestóy Attila
szerkesztoÍRTA: (X)
2012. december 05., 17:17
11 hozzászólás. 

Mindannyiunk számára világos volt, hogy a közéletben, a politikában számos érdek, alku és háttéregyezség születik a hatalom megszerzése és megtartása érdekében. Ennek ellenére még bíztunk abban, hogy az erdélyi magyar közéletben maradt némi becsület és tisztesség, így nem történhetnek lényeges pálfordulások.

Az, hogy Gigi Becali a Román Liberálisok színeiben indul, nem lepi meg az erdélyi választópolgárt, de arra kevesen számítottak, hogy Szász Jenő az RMDSZ támogatása mellett érvel. Ez olyan szintű összefogás, mintha a magyarországi Jobbik és az MSZP együtt kampányolna, vagy Băsescu Pontának szurkolna.

Hosszú éveken át közpénzek millióit költötték egymás lejáratására, miközben a háttérben régen megegyeztek. Egyszerre csapták be a Szász-ellenes RMDSZ-szavazókat és a Verestóy tevékenységét elítélő, jó szándékú, nemzeti érzelmű MPP-sek táborát.

Kényelmesen elpolitizáltak egymás mellett, miközben páratlan vagyonosodást sikerült megvalósítani mindkettejüknek.

Annak ellenére, hogy biztos befutónak hirdetik magukat Verestóyék, valamitől mégis megijedtek. Másokat félemlítenek meg, de valójában nekik van veszítenivalójuk. A parlamenti bársonyszék és a vele járó mentelmi jog elvesztése pánikot keltett a szövetség jelöltjeiben. Ezért tépik a Néppárt plakátjait rendületlenül, ellopják a magánházakra kifeszített molinókat és román pártokkal fenyegetőznek minden nap.

A fokozott kampányban még a titkos paktumot is felfedik, és Szász Jenő szavait idézik saját médiaorgánumaikban, amelyekben a leköszönt pártelnök eddig egy szót sem kaphatott – bírálatot annál inkább.

Tisztelt udvarhelyszéki választópolgárok! A döntés ennek ellenére is az önök kezében van. A szavazófülke magányában egy mozdulattal véleményt mondhatnak. Véleményt mondhatnak az elmúlt húsz év eredményeiről, politikusaink munkájáról és a titkos paktumokról is.

Az Erdélyi Magyar Néppárt jelöltjei becsületesek, következetesek és tisztességesek, nem tapad rájuk az elmúlt évek szennye, nem adják el közösségünk és fiataljaink jövőjét. Legyünk bátrak és mondjuk el véleményünket!

Az Erdélyi Magyar Néppárt udvarhelyszéki szervezete

Fizetett politikai hirdetés



11 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
kalman
2012-12-05 17:55:39
vergödés
Vergödik az EMNP. A mult héten azok az ocsmány SMS-ek, aztán tegnap Zakariás semmitmondó beszéde, aminek egyetlen témája a másik lejáratása. Sokat nézték az urak Szász Jenöt anno neki sem volt sosem programja csak más lejáratása ebben állt minden zsenialitása. Most meg az MPP belátta mivel játszanak és mit szol ehez az EMNP. Eszébe sem jut belátni hogy lényegében áruló, kockáztatja az egész erdélyi magyarságok szimpla ambicióbol. Szidja most már mindkettöt. Loloptt csalt Szász Jenö, lopott csalt Verestoy és mindketten gazemberek mert belátták hogy csak összefogva lehet elöre lépni. És föleg Szász gazember mert feladta személyes ambicioit a magyarságért és gazember az RMDSZ mert az egységet hirdeti. Meddig jut és mire igy az EMNP? De legalább a várost is ne próbálnák visszahuzni. Fél év sem kelett és akadályozzák a helyi rendörséget, az utcák bövitését, mindent amit tudnak.
avatar
hahaha
2012-12-05 17:59:31
Az az igaszság, h Jenő sunyi. Mindig oda bújt, ahonnan a szél fújt. De az EMNP már már irritál a sok süketelésével. Én személy szerint az autonomi agyba főbe hirdetésén kívűl semmit nem láttam tőlük. Nincs bajom az autonomiával, sőt, de úgy érzem, hogy az mpp után ők is próbálják meglovagolni ezt a kis kulcsszót. Részemről az emnp egy komolytalansággal egyenlő párt.
avatar
lackovich
2012-12-05 19:31:58
Olyan időket élünk,amikor tisztességes ember még a közelébe sem megy a politikának( a politikusoknak).
avatar
pandietele
2012-12-05 19:35:06
Madarat tolláról, Jenőt paktumáról . . .
Nemrég a Bibliát lefordították székely nyelvre.
A magyar nyelvben használatos PÁLFORDULÁST ezután úgy mondják, hogy:
JENŐVÁLTOZÁSA !
avatar
acmilan
2012-12-05 19:38:20
ócskák
az ócskaságnak, tisztességtelen kampánynak nincs határa, ezt napról napra, a választásokhoz közeledve bizonyítva a Néppárt. ocsmányak és gusztustalanok vagytok az smsekkel, és ezekkel a fizetett hirdetésekkel.
költsétek a Fidesz pénzét érdemes dolgokra, pl. egy normális programra, és ne csak az autonómia, meg a 22 éve nem csináltok semmit hangzatos, de hozzátok hasonló üres, semmitmondó dumával próbáljátok megnyerni a szavazókat.

hazudtok, félrevezettek, és a választási törvény egy olyan részére hivatkoztok lépten-nyomom amiben még az sem hisz aki megalkotta.

hogy akartok egy körzetben is nyerni, ha a nyári helyhatósági választások során gyalázatos pár százalékos eredményt sikerült felmutatnotok.

azt hittem, hogy a Szász Jenő féle lejáratószarnál nincs rosszabb, de tévedtem, az EMNP képes volt alulmúlni a Jenci által zúdított mocskot.

tiszta szívből remélem, hogy lebőgtök és eltűntök, mint a megvert kutyák.
avatar
robertschwartz
2012-12-05 19:42:43
köszönjük
Köszönjük Zakariás doktornak hogy visszahozta kis városunkba a polgárjenö ota elfeledett ellenkezést, utálkozást, feszültséget. Miért nem megy vissza Vásárhelyre végülis max 5 éve lakik székelyföldön. Tudjuk onnan kiutálták az rmdszböl és az orvosok közül is mert italozott ezért is lett gyogyszerforgalmazó. De mit követtünk el hogy ide jött és 4 év fellélegzés után megint csatározás lett a városban? És mivel tudja etetni Tankot és Jakab Atilát hogy ezek is képesek saját városukat tönkretenni csak hátha nyernek valamit.
avatar
pandietele
2012-12-05 20:04:23
Az RMDSZ-re kell szavazni, Szász Jenő megmondta
Látom riadót fújtak a fórumbérenceknek :))
...
Nevetségesek vagytok a front mindkét oldalán :))
...
Az RMDSZ-re kell szavazni, hisz Sz. Jenő is megmondta.
...s aki Jenőt szereti, az oda is szavaz... logikus.
A kampány elkövetkező egy hetét is erre kell kihegyezni, hangoztatni kell a MPP vezér jó tanácsait, így biztos lesz a siker.
Jenőke a siker záloga !
...
p.s. Megjött Schwartz Robika, a tavaszi választásokon kitalált fiktív figura. :))

avatar
pandietele
2012-12-05 22:39:49
Kiegyezett az MPP és az EMNP
"Sánta Imre, az EMNP Sepsiszentgyörgy körzeti jelöltjének támogatása mellett döntött a Magyar Polgári Párt megyeszékhelyi szervezete. Időközben Kézdivásárhelyen is hasonló megállapodás született.
A bejelentést követően a két alakulat kézdiszéki szervezetei is jelezték, hogy hasonló megállapodás született Felső-Háromszéken is, ami egyben a két párt helyi kapcsolatainak szorosabbra fűzését is szolgálja."
.
forrás: szh.ro

... Magas ívben lesz...rják Jenőkét...
avatar
kisjoco
2012-12-06 10:09:15
pfujj, néppárt!
Egy orvosi kollégiumból italozás miatt kirúgott "'orvos" és egy segélycsomagokat rendre lenyúló "becsületes" lelkésznő mondja meg nekünk a tutit. Szégyen. Az autonómia szajkózásán és az ellenfél lejáratásán kívül mást nem tudnak. Ez az alternatíva??? Ezek hányingerkeltőbbek, mint Jenő volt fénykorában!
avatar
esemes
2012-12-09 21:16:31
POLITIKUM!!!
Mivel engem nem köt semmilyen kampánycsend élni szeretnék egy másik, a szólásszabadságom jogával így a véghajrában:
...Kissé megalázónak érzem a helyzetet,hogy minden negyedik évben a tisztelt Politikum felkap egy-egy népszerű témát, aztán meg fölsorakoztat mellé bizonyos politikusokat innen-onnan amonnan,épp az jön el hírtelen ide hozzánk Erdélybe, aki éppen ráér és mond valami buzdtó propaganda szöveget,most épp egy múzeum házelnöknője tette ezt meg.
Megalázó,mert amíg nem voltunk EU-s tagállamok lehetett a jobbnál jobb ügyekért harcolni magunkban.
Majd megoldjátok - mondván- hisz ti vagytok az Ősmagyarság és lehett hivatkozni a székely-őserőre és a helyi virtussal helyretett ügyekre,mint 1000 év óta mindig , számíthattatok ránk kedves összmagyarság.
Most, hogy kezdünk az önerőnkből kivívott jogainkkal élni, ilyesztő ez a megfélemlítés és ez a "jó nagybácsi" szerepkörben tisztelgő hozzáállás. Főleg 2005 december 5-e óta.
avatar
esemes
2012-12-09 21:16:57
Vélemény!
Most hagyni kellene minket magunknak megválasztani akit éppen akarunk vagy nem akarunk,talán senkit. Érdekesebb otthon melegedni akár még sötétben is a fűtőtestek,kemencék, kályhák melegénél és egészségesebb is testnek és léleknek, minthogy kiállni egy olyan vezetőség mellett aki nem volt hajlandó időben lépni a ránk zúduló"hó" eltakarításáért sem.Ez így van rendjén nemdebár?!...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."