Itthon » Politika

Buta kihívói a Butaságról

Megkérdeztük a másik négy polgármesterjelöltet, hogy mit gondolnak a Buta Levente-jelenségről.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
László Szabolcs beszámol a helyi rendőrség tevékenységéről fotó: Dávid Anna Júlia

Élő közvetítés a májusi tanácsülésről

Hol az arany? Ezen a csütörtökön, valószínűleg az...
fotó: Gál Előd

Két évig nekünk és értünk dolgozik az RMDSZ

Nem mi vettük fel, önként jelentkeztek. Meg vagyunk...
fotók: Gál Előd

Derzsi vagy Sinka?

Puszta kézzel csaptak össze a helyi...

Polgármesterjelöltek: Bunta, Arros, Lukács, Gálfi
Polgármesterjelöltek: Bunta, Arros, Lukács, Gálfi
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. április 27., 23:00
3 hozzászólás. 

A Buta Levente független jelöltségével kapcsolatos információ megjelenése után beindult a találgatás, illetve a jelenség értelmezése. Mi a többi polgármester-jelölt véleményére is kíváncsiak voltunk.

Arros Orsolya elmondása szerint csak mosolyogni tudott, amikor értesült erről a dologról szerdán reggel. „A férjem hozta haza a nyomtatott lapot, és én teljesen meglepődve mosolyogtam" – mondta Arros, akinek azt a kérdést is feltettük, hogy szerinte köthető-e a Buta Levente indulása a másik három jelölthöz. Arros azt felelte, hogy nem tudja. „Nem tudom, én nem szeretem a rosszat feltételezni egyből az emberről. Kellett ide ezer aláírás, itt kemény munka volt. Mindenképpen számomra ez azt bizonyítja, hogy valakik ezen dolgoztak. Én mosolygok rajta, hogy erre volt valakinek energiája".

Médiahack vagy taktika

Lukács László szintén szerdán reggel értesült arról, hogy Buta Levente iratcsomóját is elfogadták a választási irodában.

„Én tegnap fél hatkor már megkaptam a végzést arról, hogy elfogadták a jelöltségemet, tehát nem voltam ott a választási irodában, tehát ott nem tudhattam róla. Reggel megvettem az újságot és először azt gondoltam, hogy valami szenzáció-sajtóhírt próbáltak kovácsolni, ami nem igaz. Miután elolvastam a cikket, akkor rájöttem, hogy nem álhír. Ezt valamilyen taktikai húzásnak látom, mert ha komoly dolog, akkor Buta Leventének is meg kéne jelenni, mint ahogy mi elég komoly energiát teszünk bele abba, hogy megismerjenek az emberek. Várom, hogy Buta Levente jelenjen meg." Arra a kérdésre, hogy szerinte van-e köze a többi jelölthöz, Lukács azt válaszolta, hogy hozzá nincs köze, más nevében meg nem tud beszélni.

Bunta nemcsak Levente

Gálfi Árpád éppen gépkocsival tartott hazafele, Székelyudvarhelyre, amikor elértük. Mint mondta, őt csak telefonon értesítették erről a dologról, valamint arról, hogy Bunta Levente polgármester a helyi televízióban azt nyilatkozta róla, hogy Szász Jenőnek a köldökzsinórja. Egyelőre nem tudja, hogy pontosan miről van szó, még informálódnia kell – közölte portálunkkal.

Bunta Levente, bár a hivatalban tartózkodott, azt üzente ki irodájából a titkárnővel, hogy nincs lehetősége nyilatkozni. Ehelyett megtette más sajtótermékekben, ahol kihangsúlyozta, az ő neve Bunta Levente Zoltán, és nem hiszi, hogy egy ilyen csellel át lehet az udvarhelyieket verni.



3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
ooloo
2016-04-29 16:00:33
aztaaa
Arros azt felelte, hogy nem tudja. „Nem tudom, én nem szeretem a rosszat feltételezni egyből az emberről. Kellett ide ezer aláírás, itt kemény munka volt. Mindenképpen számomra ez azt bizonyítja, hogy valakik ezen dolgoztak. Én mosolygok rajta, hogy erre volt valakinek energiája"

"Ugyanazok gyűjtötték Arrosnak és Butának az aláírásokat"

Orsika, te mosolyogsz de én síroook a röhögéstől!!
avatar
6021
2016-04-30 11:22:39
Bu(N)ta
Azt hiszem, ennél lejjebb már nem süllyedhet az uh. Miért kell gúnyt űzni valakinek a nevéből? Mintha az ember tehetne arról, hogy őt hogy hívják...
Az emberi méltóság ennyire figyelembe nem vétele minősíti az egész szerkesztői társaságot.
Legyen akármilyen is a mostani polgármester, nála sokkal rosszabbak voltak, lesznek. A tisztelet mindenkinek jár.
Mellesleg, anno mi választottuk. Minek kell megalázni, gúnyt csinálni az emberből, nem értem....
avatar
jlogan
2016-05-04 21:58:17
Szeretet csomag
Éssss, ma megkaptam a szeretet csomagot, természetesen Bunta úr kampányfogása, csak kérdem, mennyibe is fáj ez Nekünk, értem már mire volt a nagy adó, csak úgy véletlenül, most jutottak el odáig, hogy tájékoztassanak... valaki tudja mennyibe került a boriték+levélke (Bunta úr mű aláirásávak)+füzetecske...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."