Kultúra » Alter

Add el árverésen műtárgyaidat

Ősszel első ízben szervez aukciót a Pál Aukciósház és Galéria (PAG) – az eladásra szánt műtárgyakkal már lehet jelentkezni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
sztokkszlem

Nézd meg, kik lépnek fel (videók)

Szombaton a műfaj nagyjai szórakoztatják az udvarhelyi...
konyvunnep

Kányádira emlékeznek a Budavárban

És ebből városunk sem marad ki. Kattints és nézd meg,...
Pulzus1801

Sátorosok a Spanyár-ház udvarán

Holnap a Haáz Rezső Múzeum Képtárát is beveszik, csak...

Árverés
Klasszikus és kortárs alkotásokat is árverésre lehet bocsátani
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2012. június 25., 09:44
1 hozzászólás. 

A PAG elindította az őszi csíkszeredai árverés anyagának begyűjtését – tájékoztatott Szőcs Barna az aukciósház marketing menedzsere.

Az árverésre bárki jelentkezhet, aki szeretné eladni a birtokában lévő, kvalitásos, klasszikus, 20. századi vagy kortárs képzőművészeti alkotást (festmény, szobor, stb.).

Az alkotásokat szakemberek vizsgálják meg és becsülik fel értéküket. Az értékbecslés ingyenes. Azon alkotások, amelyek nem felelnek meg az aukcióminőségi követelményeknek, részt vehetnek a július 13-án kezdődő, vásárral egybekötött kiállításon.

„Az aukciós tevékenység célja, hogy egy átfogó, értéket teremtő és a székelyföldi alkotások hírnevét emelő mozgalmat indítson el. Fontos a város, a térség számára is egyaránt, kvalitásos képzőművészeink támogatása, kulturális értékünk gyarapítása, fejlesztése. A mozgalom csak akkor lesz sikeres, ha minél több műgyűjtő, művészet iránt érdeklődő vesz részt benne" – fogalmaztak a szervezők.

Az aukcióval kapcsolatosan érdeklődni lehet, a PAG székhelyén (Csíkszereda, Szász Endre utca 28 szám), a 0740 151122-es telefonszámon vagy a galéria honlapján.


címkék: aukció árverés

1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
hollo
2012-06-25 14:09:24
"Add el árverésen műtárgyaidat"

Dehogy adom, nekem is kell.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."