Kultúra » Alter

Októbertől indul a Filmklub a könyvtárban

Új nyitásrenddel várja olvasóit jövő héttől a Városi Könyvtár. Hamarosan rajtol az idei Filmklub és készül a támogatói kártya is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
sztokkszlem

Nézd meg, kik lépnek fel (videók)

Szombaton a műfaj nagyjai szórakoztatják az udvarhelyi...
konyvunnep

Kányádira emlékeznek a Budavárban

És ebből városunk sem marad ki. Kattints és nézd meg,...
Pulzus1801

Sátorosok a Spanyár-ház udvarán

Holnap a Haáz Rezső Múzeum Képtárát is beveszik, csak...

városi konyvtar
Szombaton is nyitva lesz az olvasóterem ajtaja.
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2013. szeptember 11., 11:56
0 hozzászólás. 

Egy órával tovább tart nyitva a könyvtár szeptember 16-tól. Hétfőtől péntekig délelőtt 9 órától este 8 óráig lehet könyveket kölcsönözni, böngészni az olvasóteremben. Újdonság az is, hogy a korábbiaktól eltérően szombaton is nyitva lesz az olvasóterem, tehát akinek csak hétvégén van ideje a csendes olvasgatásra, 9 órától 13 óráig nyugodtan lapozgathat.

„Könyvet ezen a napon nem lehet kölcsönözni, de vissza lehet vinni a kölcsön vett olvasnivalót" - újságolta portálunknak Szabó Károly, a könyvtár munkatársa.

Az audiovizuális részleg vezetője elmondta, hogy heti rendszerességgel újraindul a Filmklub: idén október 3-án rajtol, a vetítések keddenként 18 órától lesznek. A dátum nem véletlen: ezen a napon kezdődik Kolozsváron a Filmtettfeszt, amelyhez második alkalommal csatlakozik a Székelyudvarhelyi Városi Könyvtár Látvány-és Hangzóanyagtára.

„Október 3-án, 4-én és 5-én folyamatos filmvetítéssel várjuk az érdeklődőket" – mondta Szabó, hozzátéve, hogy a mozizáson kívül más, az eseményhez kapcsolódó rendezvényekkel is várják a közönséget.

A korábban többször is beharangozott támogatói kártya ügyében Szőcs Endre igazgató közölte, hogy zajlanak az előkészületek, reményei szerint október elsejétől már igényelhetjük a könyvállomány gyarapítását szolgáló olvasójegyet



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."