Kultúra » Alter

Mileszitt #7

Kapura rúgunk, igazán nagyon rövid filmek, a férfiak előtt is állnak nők, börtönlátogatás, popkoncert és magyar film. Mindenkinek jut mindenből.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
sztokkszlem

Nézd meg, kik lépnek fel (videók)

Szombaton a műfaj nagyjai szórakoztatják az udvarhelyi...
konyvunnep

Kányádira emlékeznek a Budavárban

És ebből városunk sem marad ki. Kattints és nézd meg,...
Pulzus1801

Sátorosok a Spanyár-ház udvarán

Holnap a Haáz Rezső Múzeum Képtárát is beveszik, csak...

Dúskálunk a programokban
Dúskálunk a programokban
szerkesztoÍRTA: GYŐRFI KATA
2018. június 04., 16:07
1 hozzászólás. 

#1

A hetet sporttal kezdjük. A magyarországi válogatott kapusa, a tavalyi foci VB magyarországi büszkesége, a mackónadrágos futballistával, Király Gáborral beszélget Ilyés Szabolcs.

mileszitt7-kiralygabor

Ha te is a magyarországi válogatottnak drukkoltál, akkor ott helyed! Mi tuti ott leszünk.

Időpont: június 5., kedd, 19 óra

Helyszín: a Művelődési Ház koncertterme

#2

Szerdán két izgalmas dolog is van. Ismerünk filmfesztivált, rövidfilm-fesztivált és nagyon rövid film fesztivált is. A Francia Intézet szervezésében maximum négy perces filmeket nézhetünk a világ négy sarkából. A szervezők azt írják, hogy sűrű, vitamindús pirulákra számítsunk.

nagyonrovid

Időpont: június 6., szerda, 18 óra

Helyszín: Városi Könyvtár

#3

És a hét feltehetőleg legizgalmasabb rendezvénye, amiről csak a helyszínen derül majd ki, hogy vajon a témával kapcsolatos megszokott előítéletek és közhelyek felsorolásáról fog-e szólni, hogy mellébeszélés lesz-e vagy valóban egy intelligens, kritikus és lényegretörő őszinte beszélgetés arról, hogy a nők társadalmi szerepvállalása, miért olyan, amilyen Székelyföldön.

Zsebszotar36

A szervezők Szalay Zsuzsanna pszichológust és Szőke László újságírót hívták meg. Mi elmegyünk és megnézzük, hogy miért és mi lesz itt.

Időpont: június 6., szerda, 18 óra

Helyszín: Gondűző

#4

Ha jelentkezel a linken található nyomtatvány kitöltésével, akkor pénteken meglátogathatod a csíkszeredai megyei börtönt. Megnézheted, milyen körülmények között élnek ott az emberek, talán még a történeteiket és mondanivalójukat is meghallgathatod.

csikiborton

Időpont: június 8., péntek, 8 óra

Helyszín: indulás a székelyudvarhelyi rendőrségről

#5

Vasárnap pedig a városnapokon lesz egy Honeybeast koncert, akikről tudjuk, hogy a legnagyobb a slágerük a Legnagyobb hős, és hogy kaptak érte Aranylemezt, és Tarján Zsófi nevű énekesük a közkedvelt színésznő, Hernádi Judit lánya.

mileszitt3-honeybeast

A hétvégi Udvarhely Napokon amúgy változatos lesz a kínálat: fellép többek közt az Anna and the barbies, Deák Bill Gyula, Szabó Balázs és bandája, az Iszkiri és a Karaván gyerekzenekarok és a Facebook események alapján még sokan mások. Alig várjuk a teljes programot, és ha meglesz, közzé is tesszük. 

Időpont: június 10., vasárnap, 21:30 óra

Helyszín: Minifocipálya

+1

Plusz egynek pedig a keddi szokásos filmklubot ajánljuk, ahol kortárs magyar filmeket fognak vetíteni ebben a hónapban, és éppen Hajdu Szabolcs valószínűleg legnépszerűbb filmjét, a Bibliothéque Pascal-t vetítik, amiben több romániai színész mellett a vásárhelyi származású Török-Illyés Orsolya játssza a főszerepet.

mileszitt7-loveses

Időpont: június 5., kedd, 20:30 óra

Helyszín: Felső Gé



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
esz.
2018-06-05 16:37:37
javítandó
Az írás utolsó sorában helytelenül van írva az ige. Helyesen: játssza.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."