Kultúra » Kiállítás

Hajléktalanokról szóló fotókiállítást nyitnak meg

Csütörtökön a Septimiában nyitják meg azt a fotókiállítást, aminek pályázatát a hajléktalanszállót működtető Albert Schweitzer Alapítvány hirdette meg.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Fotók: Lőrincz Csaba / Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala

Mit kotyog a magyar nemzet a világba?

Az 1956-os forradalom emlékünnepség-sorozata már...
fotokiallitasBalint

Lencsevégen maga az ember

Fotótárlat nyílik a kultúrházban, egy évtizednyi...
kezmuves

Kézműves konferencia és kiállítás

Már csak egy napod maradt, hogy benézz a Bocskai Házba.

Hajlektalanok1
Fotó: Illusztráció
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. szeptember 22., 11:13
0 hozzászólás. 

A pályázattal és kiállítással a hajléktalanságra mint létformára, illetve az így élő embertársainkra szeretné felhívni a figyelmet az alapítvány. Az idei kiírás témája a remény volt, olyan fotókat vártak, amelyek – a szubjektív látásmód jelentőségét szem előtt tartva – a remény fogalmát vizuálisan is meg tudják jeleníteni. A beküldött pályamunkákat a csütörtökön megnyíló kiállításon lehet megtekinteni és megvásárolni. Az eladott fotókból befolyt összeget a hajléktalanok gyógyszerellátására fordítja az alapítvány.

A kiállítást szeptember 24-én, csütörtökön 17 órától a Septimia sport- és szabadidőközpont bowlingtermében (Székelyudvarhely, Orbán Balázs utca 106. szám) nyitják meg. Köszöntőt mond Bunta Levente, Székelyudvarhely polgármestere, a kiállítást megnyitja és méltatja Szabó Attila, a Más Rádió főszerkesztője, a tárlatot Farkas Réka és Kosztolányi Anna, az Albert Schweitzer Alapítvány munkatársai szervezték. A tárlat szeptember 28-tól október 8-ig a székelyudvarhelyi Művelődési ház oszlopos termében látogatható, ugyanott a fényképek is megvásárolhatók.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."