Kultúra » Multimédia

A száguldó cirkusz és a büfékocsi

A hétvégén is van néznivaló a tévében, nemcsak Forma 1-et, hanem focit is nézhetsz, de az Igazság Napjáról is lesz összefoglaló.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

uvegtigris2
A szamár, Gaben, Lali, Csoki, Sanyi, Cingár és Róka
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. augusztus 31., 14:07
0 hozzászólás. 

Lázár Emese

A hírnévre áhítozó írót, Carter Webbet faképnél hagyja szíve választottja. Vigasztalásképpen elköltözik Los Angelesből Michiganbe, ahol a kertvárosi házban élő, bolondos nagymamáját pátyolgatja és a már régóta tervezett regényén dolgozik. A szomszédos házban azonban két gyönyörű hölgy lakik, a zűrös életet élő Sarah és bájos kamasz lánya, akikkel közeli kapcsolatba kerül az összetört szívű tollforgató. Habkönnyű „Made in Hollywood" történet A nők hálójában (In the Land of Women) című, 2007-ben készült amerikai játékfilm, Adam Brodyval, Meg Ryannal és Kristen Stewarttal a főszerepben. Az RTL Klubon szombaton délután 17 óra 30 perckor kezdődő filmet azoknak ajánljuk annak, aki a munkás hétköznapok után egy kicsit romantikázni akarnak.

anokhalojabanA Székely Mikó Kollégium visszaállamosítása ellen szeptember elsején, Sespiszentgyörgyön, a nemzeti összefogás jegyében megszervezett tiltakozásról a Duna Tévében vasárnap láthatunk egy összefoglaló műsort Bán Kata szerkesztésében. A 19 óra 30 perckor kezdődő közel egy órás, az Igazság Napjáról részletesen beszámoló műsor háziasszonya Száva Enikő lesz.

Katona Zoltán

Az Üvegtigris 2. az utóbbi évek magyar filmgyártásának egyik legfergetegesebb vígjátéka szállóigévé vált mondatokkal, azzal a csoporttal, amelynek tagjai a lúzerség közös megléte fon örök és megbonthatatlan egységgé. Lali, a „Főnök", Róka, a vicces seftes, Gaben, a komoly seftes, Csoki, az állítólagos nehézfiú, Sanyi, a sérült, Cingár, a legnormálisabb – „fergeteges" kalandok a polgármesteri hivataltól a legénybúcsúig, a rendőr-örstől a kis bódéig, ami tulajdonképpen a világ közepe. Vasárnap 22 órától az m1-en nézheted meg őket. Vízirájder, öcsém!

Krysztof Kieslowski filmtrilógiájának harmadik, befejező és egyben az előző két részt szintetizáló részét (Három szín: piros) vasárnap 22.15-től tűzte műsorára a Duna Televízió.  A történet fókuszában egy szokatlan találkozás szülte, barátsággá mélyülő férfi-nő kapcsolat áll. A szeretetre képtelen fotós barátnője és modellje, a gyönyörű Valentine ( Irene Jacob) véletlenül elüti a zárkózott, a világgal és önmagával is békétlenségben élő nyugdíjas bíró (Jean-Louis Trintignant) kutyáját. Az önnön múltjával megbékélni nem tudó bírónak fura passziója van: az emberi lélek rejtelmeit a szomszédok lehallgatásával próbálja megfejteni.

Józsa Csongor

Öthetes szünet után folytatódik a száguldó cirkusz küzdelme. A Forma-1-es pilóták a Belga Nagydíjon róják hétvégén a köröket. Az autósport szerelmeseinek igazi felüdülés lesz a hosszabb pihenő után újra leülni a képernyők elé. Az időmérő futamot szombaton, a versenyt vasárnap egyaránt 15 órától rendezik. A Digi Sport és az m1 élőben közvetíti az eseményeket.

A labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblájára kerülő Kolozsvári CFR-nek a bajnokságban kell javítania. Több rossz lépés után ezúttal sem lesz könnyű dolga: a nyári szünetben alaposan átépített Petrolul Ploieştiet látja vendégül. Az 1. Liga-meccset a Digi Sport1 vasárnap 21 órától élőben közvetíti.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."