Kultúra » Multimédia

Nosztalgia és nevetés az óesztendő végén

Ha családunk kiverte a biztosítékot karácsonykor, most levezethetjük a feszültséget, és (kár)örvendhetünk azon, hogy másoknak rosszabb. Vagy jobb.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

csinibaba
csinibaba
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. december 28., 18:03
0 hozzászólás. 

Pénteken 20.25-től az RTL Klubon a Tucatjával olcsóbb 2 című amerikai vígjáték vezet be a nagycsaládosok cseppet sem egyszerű életébe. A második részt ugyan már nem ugyanaz a rendező dirigálta, mint az elsőt, és a szereplők is változnak, de nagy eséllyel nevethetünk a Steve Martin és az Amerikai Pitékből ismert Eugen Levy családapák viszálykodásán, amiből kiderül, hogy a férfiak negyven felett, két bombanő feleséggel, 12 gyerek után is versengenek egymással.

Ha meguntuk a filmet, és jobban érdekelnek a felfedezésre váró tehetségek, kapcsoljunk át a TV2-re, itt ugyanis 21.25-től a The Voice magyarországi kiadásának második élő adását követhetjük.

Magyar–román férfi kézilabdameccset rendeznek szombaton. A házigazdák a spanyolországi világbajnokságra készülnek. A vendégek keretében három SzKC-játékost is találunk. A 12 óra 30 perctől kezdődő összecsapást az RTL Klub élőben közvetíti. Másnap a magyarok a szerbeket látják vendégül ezt az összecsapást is közvetítik 13 órától.

A jégkorongozók még nem vonultak pihenőre, az év utolsó előtti napján, vasárnap is mérkőzést játszanak. A MOL Ligát vezető Dunaújvárosi Dab.Docler a Vákár Lajos műjégpályán a HSC Csíkszeredával méri össze erejét. A párharcot a Digi Sport 2 élőben közvetíti 17 óra 30 perctől.

A kosztümös drámák kedvelőinek kedveskednek hétvégén a tévéadók. Szombaton a Viasat 3 19.25-tőlől az Érzelem és értelem című romantikus filmmel kényeztet, amelyben két kisemmizett fiatal lány felnőtté válását követhetjük apjuk halála után, és a fiatal Hugh Grantbe is ismét beleszerethetünk.

csucsf-01

Jackie Chan őrületes pörgése a mozivásznon is átüt. Egyik nagy hitelessége, hogy filmbéli akció jeleneteit ő maga játsza el. Még a legveszélyesebb jeleneteknél sem alkalmaztak dublőrt. Az akcióban bővelkedő Csúcsformában 2 című filmet vasárnap este 20 óra 50 perctől nézhetjük meg az RTL Klubon.

Nosztalgiával készülhetünk a szilveszterre a Magyar Televízió 1971-es adásának ismétlésével. Az ifjúsági csatornának deklarált m2-n pénteken (21.37) és szombaton (22.32) három órán át engedi ki a 70-es évek szellemeit a tévéből. Olyan művészek szórakoztatnak, mint Latinovits Zoltán, Csákányi László, Törőcsik Mari, Ruttkai Éva, Halász Judit, Rátonyi Róbert és társaik, akik közül már többen a túlvilágról nevetnek ránk így óév táján.

mrmagoriumVasárnap este miután lefeküdtek a kisebb gyerekek, végre a nagyok vehetik birtokba a mesék birodalmát. Mr. Magorium meseboltja című, 21.45-kor kezdődő vígjátékban olyan színészek varázsolnak el, mint Dustin Hoffman és Natalie Portman, akiktől rossz filmet ritkán látni.

Hétfőre készítsük fel a nevetőizmokat, egész este viccelődni akarnak velünk, ráadásul untig ismételt filmekkel akarnak elkápráztatni.

Például Tímár Péter Csinibabájával, annak klasszikussá vált poénjaival, Kicsit szomorkás a hangulatommal, Gálvölgyi Jánossal, Galla Miklóssal, Nagy Natáliával – ha már nekifogtál iszogatni a pezsgőt, a film a vágástechnikája miatt talán még érdekesebb lesz... Duna tévé, hétfő, 20.50.

Ne dőljünk be újra az Amerikai Pitének meg a Krokodil Dundee-nak. Nézzük inkább a Mágnás Miskát az m2-n 22.50-től, vagy tekintsük meg nagymamával, kinek küld zenés üzenetet Erzsike néni Alsófelsőbörkényből a Kívánságkosárban 24 órától, illetve újév napján hajnali 3 óra 30-tól. Szilvalé, Rongyő!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."