Lyukasóra » Bulikörkép

Farsang, farsang mindenhol!

Jelmezes emberekkel lesz tele a város. Bulizni, kulturálódni, drukkolni, korcsolyázni és csókolózni fognak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

farsang
Farsang, fotó: mosthallottam.hu
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. február 17., 15:19
0 hozzászólás. 

Sok-sok programmal robban be az előttünk álló hétvége, csak győzzél válogatni közülük. A kulturális programokkal kezdem a listát, hogy ne mondd, mindig csak a partikázáson jár az eszem.

Alekszej Nabioulin világhírű zongoraművész játékát pénteken 18 órától fülelheted le a városházán. Ha az esti buli előtt meg akarod nézni, hogy csinálják a szakemberek, less be a Művelődési Házba, ahol két sör áráért egy nagy mezőségi bulit tekinthetsz meg, az Udvarhely Néptáncműhely a csütörtöki bemutató után újra előadja az Apám tánca című emblematikus darabot.

Ereszd el a hajamat

Az itt eltanult lépéseket nem biztos, hogy hasznosítani tudod majd a Szlengben, ahol a techno, a tech-house és a house kapnak főszerepet pénteken, Theo és Stubbs zenél, de ha túl idősnek érzed magad ehhez, akkor a Jungle Clubban rázhatod a huszonöt éven felüliekkel, bár ide beöltözni is dukál, farsangos lesz a hangulat.

Amennyiben a rockzene híve vagy, a Bronx lemezbemutatójára kukkinthatsz be a Fészekbe, ahol ezelőtt ifj. Simon Márton rendhagyó történelem óráját is meghallgathatod. A Fészek sem marad ki a farsangból, csak ők szombaton ülik a hagyományos jelmezbulit, Szabó Zsolt lesz a felelős az ottani hangulatért.

Ha már a koncerteknél járunk, meg kell említenünk a G. Cafét, ahol kettő is lesz ezekből a hétvégén. Pénteken a Haraszti Ádám Projekt, szombaton az InFusion Trió zenéje tölti be a kultúrkocsmát.

Ha nem vagy képes messze menni a koncertek után legurulhatsz az Alsó Gébe, ahol mindkét éjszaka taposhatod a padlót. Pénteken Sümecz zenél a szinglik éjszakán, ahol, ha ügyes vagy és becsajozol vagy bepasizol, nincs más dolgod, mint a friss prédát megcsókolni a pult előtt, hiszen a csók másik elszenvedőjével shotokat ihattok a nyálas mutatványért.

Szombaton a beerpong után, amire még jelentkezhetsz, itt is felkerülnek majd a jelmezek, Little B zenél. Ezen a „farsangi ereszd el a hajamat" mulatságon egy üveg Jim Beamhez jut hozzá a legötletesebb maskara viselője.

A szerelmesek napja lejárt ugyan, de Dj Valentin maradt, és a Broadway látogatóit szórakoztatja péntek éjszaka. Ugyanitt szombaton az Éjjel-nappal Budapest sztárjával, Csóró Lalival közönségtalálkozhatsz.

Mindenki futsalozik

A hétvégén jó sok futsalt is nézhetsz, csajokat, fiúkat, amelyik éppen ínyedre van, hiszen a Bányai tornatermében és a Rákóczi Centerben fiatal lányok kergetik majd a labdát, hogy összeválogathassák belőlük Románia 17 éven aluli korosztályos válogatottját, amelyik selejtezhet a jövő évi, argentínai III. Nyári Ifjúsági Olimpiai Játékokra való kijutásért.

Ha fiatal lányok helyett öreg férfiakat néznél, akkor az Öregfiúk Barátság Kupa a neked való program, amelyet egész hétvégén nézhetsz a Városi Sportcsarnokban. Keresztúron is lesz teremfoci a hétvégén, a megyei bajnokság Udvarhely-körzeti tornáját rendezik szombaton és vasárnap. Az FK vasárnap 18 órától játssza majd le a Segesvár elleni kupameccsét, sajnos közvetítés nem lesz majd a mérkőzésről, úgyhogy az interneten, lehetőleg az uh.ro-n olvasd majd el az eredményt.

A nagyvilág labdarúgásából ezen a hétvégén inkább a Bundesligát érdemes sasolni, hiszen ebben a fordulóban Dárdai Herthájához a Bayern München érkezik szombaton 16 óra 30 perckor, és ugyanekkor játsszák a szintén pikánsnak ígérkező Borussia Dortmund-Wolfsburg találkozót. Itt szemezgethetsz a hétvégi fordulók mérkőzései között.

Nesze, ámerikai program

Ha inkább az amerikai sportokra vagy rácuppanva, akkor vasárnapra hűtsd be az energiaitalokat, az Nba All-Star gálájának csúcsmérkőzése hétfőn hajnali kettőkor kezdődik. Itt nézheted meg részletesebben, milyen sportprogramok vannak a hétvégén.

Pásztázva a tévés műsorfüzeteket nem akadt el a lélegzetünk a kínálattól, mindössze a Kapj el, ha tudsz! című nagyjátékfilmet tudjuk ajánlani, amelyet az M2 vasárnap 22 óra 05 perctől vetít. Steven Spielberg filmje több Oscar, Golden és BAFTA jelölést is kapott, és olyan nevek szerepelnek a stáblistájában, mint Leonardo DiCaprio, Tom Hanks vagy Christopher Walken.

Ha szomorúan olvastad végig a cikket, mert te túl kicsi vagy mindegyik programhoz, egy kicsi mosolyt csak csalunk az arcodra, ugyanis vasárnap 11 órától neked és a többi kiskrapeknek megrendezik a Jégkarnevált, úgyhogy te is nekiláthatsz egy ütős álarcot keresni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."