Kultúra » Színház

Őrült lesz a csütörtök és fösvény a péntek

Kicsit őrült a csütörtök és kicsit fösvény a péntek ezen a héten a Tomcsa Sándor Színházban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Szász Zsuzsi

Kinek a munkája mennyit ér?

Aki ott volt, látta, szerette, nevetett és vörösre...
fotók: Szász Zsuzsi

Nekünk, ha férfiak vagyunk

Mintha az udvarhelyi nők azért ültek volna be erre az...
ifeszt2

Mi vagyunk az Adria

Arról, hogy hogyan lehet férjhez adni kétszáz aranyért...

Pénteken este újra színpadon A fösvény.
Pénteken este újra színpadon A fösvény.
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2012. november 26., 12:34
0 hozzászólás. 

Mi vagyunk őrültek vagy a bennünket körülvevő világ? A valóság és a fikció keveredik össze és szül egy tudathasadásos helyzetet, amelyből a dráma hőse, a szürke kishivatalnok Popriscsin keres kiutat.

"Innen próbálja megérteni – az író pedig ebből a groteszk szemszögből láttatni – életének történéseit, ebben az irracionális világban próbál felemelkedni kisszerű létezéséből akár a spanyol királyi trónig."

Gogol Az őrült naplója című monodrámáját Barabás Árpád színművész előadásában és Porogi Dorka m.v. rendezésében november 29-én, csütörtökön este 7 órától szabad előadásban láthatja újra a közönség.

A nagyszerű színészt november 30-án, pénteken Moliére A fösvény című komédiájának címszereplőjeként láthatjuk ismét a színpadon. Aki még nem látta, ne szalassza el a 19 órától kezdődő, színes és szórakoztató előadást, annál is inkább, mert Barabás Árpád nagyszerű alakítását a nemrég lezajlott IFESZT-en különdíjjal jutalmazták.

A fösvény előadásra a Kovács György bérletek érvényesek, de jegyeket szabadeladásban is lehet vásárolni a színház jegypénztárában.

A helyfoglalási szándékot a 0266-212131-es telefonszámon - hétköznaponként 11és 14 valamint 15 és 17 óra között -, vagy e-mailen a kozonsegszervezo@szinhaz.ro címen kérik jelezni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."