Kultúra » Színház

Decemberbe' irány a színházba be!

Összesen kilenc előadást, köztük vadonatújat is tartogat közönségének ebben a hónapban a Tomcsa Sándor Színház társulata.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Szász Zsuzsi

Kinek a munkája mennyit ér?

Aki ott volt, látta, szerette, nevetett és vörösre...
fotók: Szász Zsuzsi

Nekünk, ha férfiak vagyunk

Mintha az udvarhelyi nők azért ültek volna be erre az...
ifeszt2

Mi vagyunk az Adria

Arról, hogy hogyan lehet férjhez adni kétszáz aranyért...

Barabás Árpád színművész néha fösvény, néha őrült, de mindig kiválóan alakít..
Barabás Árpád színművész néha fösvény, néha őrült, de mindig kiválóan alakít..
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2012. december 05., 15:54
0 hozzászólás. 

Látványos, színes, kacagtatós, klasszikus vígjáték Moliére: A fösvény című darabja, amelyet ebben a hónapban nem csak itthon, de a székelykeresztúri új művelődési ház színpadán is bemutat a társulat. A Csurulya Csongor színész, művészeti vezető rendezte előadást december 4-én, kedden este már láthatta a nagyérdemű. Aki lemaradt ne sopánkodjonn, inkább váltson jegyet a december 5-ei, szerda este 19 órától kezdődő, Arany János diákbérletes előadást.

A keresztúriak december 22-én 18 órától, a művelődési házban tapsolhatják meg A fösvényt. Barabás Árpád színművészt nem csak a fösvényt alakítja nagyszerűen, de Gogol: Az őrült naplója című monodrámájának az álom és a valóság határán tántorgó tudathasadásos hősét, Popriscsint is. A produkciót december 8-án, szombaton  és december 9-én, vasárnap este 7 órától a Figura Stúdió Színházban mutatja be a gyergyószentmiklósi közönségnek.

Fel is út, le is út! Nem kell felháborodni, mert a felszólítás nem a nagyérdeműnek szól, hanem a társulat új és egyben évbúcsúztató előadásának a címe.

Georges Feydeau komédiáját Tóth Árpád színész-rendező állítja nagyszínpadra. A bemutató előadást (érvényes a Tomcsa Sándor bérlet) december 20-án, csütörtökön este nézhetjük meg. December 21-én a Nyirő József felnőttbérleteseké a tér, de jegyeket szabad eladásban is lehet vásárolni a színház jegypénztárában. A komédiát a december 30-i előszilveszteri és december 31-én, a szilveszteri, 19 és 18 órakor kezdődő szabadelőadásokon is láthatja a közönség.

Az év végi előadásokra 40, illetve 50 lejes áron már kaphatóak jegyek és előzetesen helyet is lehet foglalni.

Információkat a színház honlapján találunk, de érdeklődhetünk a 0266-212131-es telefonszámon és a kozonsegszervezo@szinhaz.ro e-mail címen is.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."