Kultúra » Színház

Őrülj meg vagy nevess!

Barabás Árpád "őrült" előadásával rajtol az újesztendő a Tomcsa Sándor Színházban, de nevettető produkciókat is tartogat január.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Szász Zsuzsi

Kinek a munkája mennyit ér?

Aki ott volt, látta, szerette, nevetett és vörösre...
fotók: Szász Zsuzsi

Nekünk, ha férfiak vagyunk

Mintha az udvarhelyi nők azért ültek volna be erre az...
ifeszt2

Mi vagyunk az Adria

Arról, hogy hogyan lehet férjhez adni kétszáz aranyért...

A szilveszteri előadást nem érdemes elszalasztani- januárban többször is bemutatják.
A szilveszteri előadást nem érdemes elszalasztani- januárban többször is bemutatják.
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2013. január 07., 15:40
0 hozzászólás. 

Könnyezhet, de hasát is foghatja a nevetéstől a színházat kedvelő nagyérdemű: a helyi színtársulat jóvoltából januárban sem maradunk nívós színházi élmények nélkül.

„Mi vagyunk őrültek vagy a világ őrült meg körülöttünk?" A kérdés, amelyre N.V. Gogol Az őrült naplója című monodrámája keresi és adhatja meg a választ év elején ismét aktuális lesz. A Porogi Dorka m. v. által színpadra állított, stúdiótérben játszódó monodrámát Barabás Árpád színművész nagyszerű előadásában január 8-án, kedden és január 9-én, szerdán 19 órától láthatja a közönség.

Aki a könnyedebb, kacagtatós műfajt kedveli, annak ajánljuk a társulat nagyszínpadi, ünnepi előadását. G. Feydeau Fel is út, le is út című komédiáját Tóth Árpád színész-rendező vitte színre, burleszkkel, groteszk jelenetekkel megbolondítva, Márton Erika m.v. frappáns és meghökkentő díszletével illetve jelmezeivel megspékelve.

Az előadást január 10-én, csütörtökön és január 11-én, pénteken este 7 órai kezdettel mutatja be újra a színtársulat. Érvényesek a Haáz Rezső és a Kovács György felnőttbérletek, de jegyeket szabadon is lehet váltani a színház jegypénztárában hétköznapokon 11 és 14 valamint 15 és 17 óra között. A helyfoglalási szándékot a 0266-212131-es telefonszámon, illetve a kozonsegszervezo@szinhaz.ro e-mail címen is lehet jelezni.

Az előadást ebben a hónapban még több alkalommal is játsszák, így azok, akik ezen a héten nem tudják megnézni a következő időpontok közül választhatnak: január 22., 23., 29., 30. Az előadásokra a Tamási Áron, Fekete István, Móricz Zsigmond és Arany János diákbérletek érvényesek, de belépőt szabadeladásban is lehet vásárolni.

A tavalyi év nagy sikerű előadását, A fösvényt, Csurulya Csongor rendezésében és Barabás Árpád színművésszel  a címszerepben szintén láthatjuk ebben a hónapban. Moliére klasszikus vígjátékát január 25-én este 7 órától szabadelőadásban tekintheti meg a közönség.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."