Kultúra » Színház

Mesés lesz március a színházban

Dráma, mese és vígjáték – kicsinek és nagynak egyaránt kedvez a Tomcsa Sándor Színház márciusi programja.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Szász Zsuzsi

Kinek a munkája mennyit ér?

Aki ott volt, látta, szerette, nevetett és vörösre...
fotók: Szász Zsuzsi

Nekünk, ha férfiak vagyunk

Mintha az udvarhelyi nők azért ültek volna be erre az...
ifeszt2

Mi vagyunk az Adria

Arról, hogy hogyan lehet férjhez adni kétszáz aranyért...

csurulya-0221
Köztársaság- márciusban többször is meg lehet nézni. Fotó: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2013. február 28., 17:22
0 hozzászólás. 

Az idei évad legnagyobb eseménye Szálinger Balázs Köztársaság című drámájának ősbemutatója volt. A Telihay Péter m.v. által színre vitt drámát márciusban több alkalommal is bemutatják. Aki már látta, aki még nem a nagyszínpadi előadást, választhat a következő időpontokból: március 1. (Nyirő József felnőtt bérlet), március 7. ( Haáz Rezső felnőttbérlet), március 12. (Móricz Zsigmond diákbérlet), március 13. (Arany János diákbérlet). Az előadások 19 órától kezdődnek.

A könnyedebb műfajt kedvelőknek is ajánljuk a Csíkszeredai Játékszín előadását. A társulat egy musical-lel vendégszerepel az udvarhelyi deszkákon. Március 11-én a Tolcsvay-Müller-Müller trió Isten pénze című szerzeményét Somogyi Szilárd rendezésében este 7 órától szabadelőadásban láthatja a nagyérdemű.

Március 20-án Nádas György önálló estjét lehet megnézni, szintén szabadelőadásban. Az egyéni előadást az Erdélyi Régió Egyesület szervezésében mutatják be Udvarhelyen, kezdés 19 órakor.

A vígjátékok kedvelőinek felcsillanhat a szeme, ugyanis A fösvény visszatér. Moliére klasszikus darabját Csurulya Csongor rendezésében március 21-én 19 órai kezdettel lehet ismét megtapsolni. A székelykeresztúriaknak is jut a komédiából, ők március 22-én este 7 órától láthatják a tomcsásokat a Székelykeresztúri Művelődési Ház.

Az idei évad repertoárjából sem hiányzik a mesejáték. Kárpáti-Khaled Nemfélek János című mesejátékának próbái Kárpáti István rendezésében már javában zajlanak, a bemutató március 27-én délután 5 órától lesz.

A bérletes előadásokra jegyek - korlátozott számban - szabad eladásban is kaphatók. A helyfoglalási és vásárlási szándékot a 0266-212131-es telefonon, illetve a közönsegszervezo@szinhaz.ro e-mail címen lehet jelezni.

A színház vezetősége ismételten felhívja a figyelmet arra, hogy amennyiben a lefoglalt jegyeket az előadás napján 14 óráig, a vidéki nézők pedig előadás előtt fél órával, azaz 18:30-ig nem váltják ki, a jegyfoglalás érvényét veszti. Előadás napján a jegypénztár 11-14 óra között, illetve

kezdés előtt egy órával tart nyitva.

Aktuális színházi hírekért továbbra is érdemes felkeresni a színház honlapját.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."