Kultúra » Színház

Novemberben is színházban a város

Érkezik Lúdas Matyi, utazik A fösvény, de lesz Fekete tej, V-day, és újra eljönnek A lovasok: színes néznivaló vár a színházban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Szász Zsuzsi

Kinek a munkája mennyit ér?

Aki ott volt, látta, szerette, nevetett és vörösre...
fotók: Szász Zsuzsi

Nekünk, ha férfiak vagyunk

Mintha az udvarhelyi nők azért ültek volna be erre az...
ifeszt2

Mi vagyunk az Adria

Arról, hogy hogyan lehet férjhez adni kétszáz aranyért...

Al ovasok
Fotó: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2013. november 04., 17:37
0 hozzászólás. 

Fazekas Mihály: Lúdas Matyi című művének bemutatójával kedveskedik novemberben a gyermekeknek a Tomcsa Sándor Színház társulata. Az előadást Nagy Kopeczky Kálmán m.v. rendezi, és november 10-én, a családi vasárnapon mutatják be.

A bemutatót követően több alkalommal is meg lehet nézni az nagyszínpadi előadást, így november 11-én, hétfőn délelőtt 10 (Süsü gyerekbérlet) és délután 13 órától (Pumukli gyerekbérlet), november 12-én, kedden déllőtt 10 (Vuk gyerekbérlet) és 12 órától (Nyilas Misi gyerekbérlet).

Szerdán, november 13-án szintén az utóbbi időpontokban játsszák a darabot, az előadásokra a Bambi és az Árvácska gyermekbérlet érvényes. A november 14-ei, csütörtöki és a november 15-ei, péntek délelőtti, 10 és 12 órakor kezdődő előadásokra a Füles, Kis Herceg, Csipike és Micimackó bérleteseket várják. 

Az idei évad egyik legsikerültebb és legkedveltebb előadása Vaszilij Szigarjev kortárs orosz szerző Fekete tej című drámája, amelyet Barabás Árpád színész állított színpadra. A nagyszínpadi stúdió előadást november 5-én, kedden (Tamási Áron II. diákbérlet), november 19-én, kedden (Tamási Áron III. diákbérlet), november 20-án, szerdán (Fekete István II. diákbérlet), illetve november 26-án, kedden mutatják be, minden alkalommal este 7 órától.

Novmber 9-én, szombaton és november 22-én, szombaton Nyárádszeredán és Baróton vendégszerepel A fösvény. Moliére klasszikus komédiáját Csurulya Csongor rendezésében 19 órai kezdettel játssza a társulat.

November 17-én, vasárnap és november18-án, hétfőn este szabadelőadásként lehet megnézni a V-day című produkciót. Aki még nem látta, ne hagyja ki a nagyszínpadi stúdió előadást, amit Eve Ensler: Vagina monológok című könyve alapján Tóth Árpád rendezett.

A novemberi játékrendet A lovasok című előadás zárja. Adorján Viktor drámáját Hatházi András m.v. rendezésében november 28-án csütörtökön, és november 29-én, pénteken este 7 órai kezdettel játsszák, érvényes a Haáz Rezső és a Kovács György bérlet.

A színtársulat novemberi előadásaira jegyeket szabadon is lehet váltani a színház jegypénztárában. További információk a szinhaz.ro honlapon.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."