Kultúra » Színház

A dzsungelből a vaginákba

A musical és a monológ után az őrült farsangolni megy. Akarsz beszélni róla?

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Szász Zsuzsi

Kinek a munkája mennyit ér?

Aki ott volt, látta, szerette, nevetett és vörösre...
fotók: Szász Zsuzsi

Nekünk, ha férfiak vagyunk

Mintha az udvarhelyi nők azért ültek volna be erre az...
ifeszt2

Mi vagyunk az Adria

Arról, hogy hogyan lehet férjhez adni kétszáz aranyért...

Fotók: Csedő Attila / archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. február 07., 15:02
0 hozzászólás. 

Eseménydús hetek következnek a Tomcsa Sándor Színházban: háromszor játsszák A dzsungel könyvét, utoljára a V-Day-t, ismét lesz Az őrült naplója és farsangi mulatságot is tartanak.

Február 9-én, vasárnap 16 órától A dzsungel könyvéből családi előadást tartanak, kedden és szerdán 19 órától a Móricz Zsigmond és az Arany János diákbérletek érvényesek az aznapi előadásokra. Az évadban február 13-án, csütörtökön 18 órától tekinthető meg utoljára Eve Ensler A Vagina Monológok című írása alapján készült előadás, a V-Day.

A Tóth Árpád által rendezett előadást 20 órától egy nyílt beszélgetés követi a Nők Elleni Erőszak Világnapjának alkalmából, ezen részt vesz Szalay Zsuzsa pszichológus, Bugarschi Dalma ügyvéd valamint Kádár Lukács Sándor, a székelyudvarhelyi közelségi rendőrség munkatársa. Az előadás megtekintésétől függetlenül, a beszélgetés minden érdeklődő számára nyitott.

pina1

A kézdivásárhelyi Városi Színház vendégelőadását február 17-én, hétfőn este lehet megnézni. A Liliomfit Dávid Péter rendezte.

Mint már jeleztük, a színház „oroszos" darabajai is újra műsorra kerülnek, Barabás Árpád február 18-án és 19-én játssza Az őrült naplója című monodrámát, az általa rendezett Fekete tej címűt pedig 25-én és 26-án játssza a társulat.

Február 22-én farsangi mulatságot tart a Tomcsa Sándor Színház, erre a belépő 25 lej lesz, mely nem tartalmazza az italfogyasztást, és kötelező a jelmezben való megjelenés. Jelentkezni február 17-ig lehet.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."