Kultúra » Zene

Ifjú pallós művészek koncerteznek

Bemutatkoznak a Dr. Palló Imre Művészeti Szakközépiskola díjazott zongoristái és az országos versenyre készülő növendékei.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Ádám Gyula

Van programod hétvégére?

Október utolsó hetében két hangversenyt is szervez a...
fotó: pearipilesunetului.ro

Zenész gyerekek versenyeznek Udvarhelyen

Október 19-ig lehet jelentkezni az iskolás gyerekeknek...
PelyBarna

Ha koncert és gitár, akkor csütörtököt mondunk

Pély Barna érkezik, egy szál gitárral mutatja meg, hogy...

 zeneakademia.hu
fotó: zeneakademia.hu
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2013. március 25., 18:20
0 hozzászólás. 

A különböző hazai szakmai versenyeken díjazott, tehetséges ifjú művésznövendékek zongorakoncertjét március 26-án, kedden 18 órától lehet meghallgatni a városháza Szent István-termében.

Az esten a Benczédi Magor, Pázsint Tímea 4., Goró Ágota, Bartha Huba, Kerekes Ábel és Mezei-Máté Márton 7., illetve Kozma Nóra és Kovács Mózes József 8. osztályos diákok, Farkas Rozália, Ferencz Zsuzsanna, Filtner Tünde, Lászlóffy Árpád Ádám, Száva Péter Éva növendékei lépnek fel.

Március 28-án, csütörtökön délután 5 órai kezdettel két helyszsínen, de azonos időpontban tartanak hangversenyt az iskola  országos előadóversenyre készülő zeneszakos növendékei.

A Digital3 Stúdióteremben a 9. osztályos Egyed Hunor (klarinét), Kakasi Nóra és Pop Izabella (fuvola), a tizedikes Sándor Anna és Simó Henietta (hegedű), valamint a 12. osztályos Fancsali Emőke (oboa) hangversenyét lehet meghallgatni.

Az iskola koncerttermében a szintén az országos megmérettetésre készülő nyolcadikos Kovács Bernadett (gitár), Kovács Mózes (zongora), Mokán Noé-Előd (nagybőgő) és Pethő Kriszta (oboa) koncertjére várják a közönséget.

A koncertekre  a belépés ingyenes.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."