Kultúra » Zene

Tehén is lesz az idei farsangon

Jótékonysági farsangi mulatság lesz, de a Micheller Myrtill-Pintér Tibor duó is játszik a kávézóban. Jövő héten pedig a Kistehén.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Ádám Gyula

Van programod hétvégére?

Október utolsó hetében két hangversenyt is szervez a...
fotó: pearipilesunetului.ro

Zenész gyerekek versenyeznek Udvarhelyen

Október 19-ig lehet jelentkezni az iskolás gyerekeknek...
PelyBarna

Ha koncert és gitár, akkor csütörtököt mondunk

Pély Barna érkezik, egy szál gitárral mutatja meg, hogy...

Fotó: Csedő Attila / archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. február 27., 14:19
0 hozzászólás. 

Akárcsak tavaly, idén is megrendezik a G. Café farsangi mulatságát a Szentimre utcai kávézóban, a jelmezes bált február 28-án, pénteken este tartják, a hangulatfelelős Tóth Árpi színművész.

Idén jótékonysági tombola is lesz, a szervezők szerint a befolyt összegből egy vargyasi család gyerekei tanulhatnak lámpafény mellett, a pénzből felszerelt napkollektor által. Amennyiben jelmezben mész a buliba, 10 lejért, amennyiben nem, úgy 20 lejért vehetsz tombolát – a főnyeremény egy kétszemélyes hosszú hétvége a Duna Deltában, a sorsolást a Föld Napján tartják.

Szombaton este Micheller Myrtill énekes és Pintér Tibor jazzgitáros játszanak 21 órai kezdettel a kávézóban, egyaránt szerepelnek örökzöldek és populáris slágerek, jazzes feldolgozásban. A duó 2006-ban alakult, eddig három lemezük és egy DVD-jük is megjelent.

A G. Caféban jövő hét péntekén egy olyan zenekar is koncertezni fog, ami széles körben ismert az udvarhelyiek körében: március 7-én 21 órától az Erdélyben turnézó Kistehén játszik a kávézóban. Az együttes tavaly a Transylvanian Music Awardson, 2011-ben pedig a Diáknapokon koncertezett. 



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."