Kultúra » Zene

Koncert-víkend lesz ezen a héten

A Bagossy Brothers, a Transylvania R. B. és a Stereogám is koncerteznek ezen a héten, de nem csak ők vannak bulimenüben.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Ádám Gyula

Van programod hétvégére?

Október utolsó hetében két hangversenyt is szervez a...
fotó: pearipilesunetului.ro

Zenész gyerekek versenyeznek Udvarhelyen

Október 19-ig lehet jelentkezni az iskolás gyerekeknek...
PelyBarna

Ha koncert és gitár, akkor csütörtököt mondunk

Pély Barna érkezik, egy szál gitárral mutatja meg, hogy...

stereogammokka1
Szabadtéri fellépést ígér a Stereogám
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. szeptember 16., 15:15
0 hozzászólás. 

Csütörtökön, szeptember 18-án ismét fellép a Bagossy Brothers Company a Mokkában, annyira jól sikerült az augusztusi fellépése a csapatnak. Ezen a héten nemcsak ők, hanem a városszerte világhírű Stereogám zenekar is tiszteletét teszi a Mokka színpadán, szombaton, szeptember 20-án 20 órától, ezt pedig egy olyan buli követi, amin az együttes énekese, Tóth Árpád lesz a zenefelelős. Asztalt foglalni a 0741-103 103-as telefonszámon lehet.

Szintén szombaton este, pár méterrel tovább, a G. Music Pubban koncertezik a helyi Transylvania Rock Band – a csapat a nyáron sokfelé járt (pl. Tusványoson, a Kolozsvári Magyar Napokon, a Csörgetavi Rockfesztiválon), ideje volt egy hazai fellépésnek is.

A felette levő G. Caféban nemcsak koncertek, hanem irodalmi találkozók is lesznek – az már biztos, hogy az ősz folyamán fellép a Jónás Vera Experiment (október 11.), a Gyárfás István Trió (november 12.), valamint a Juhász Gábor Trió (december 13.).

Egyelőre két irodalmi találkozó biztos: október 2-án Péterfy Gergellyel (Áprily Lajos dédunokája, Péterfy Bori testvére, nemrég jelent meg az új regénye Kitömött barbár címmel), illetve október 23-án Závada Pállal és Parti Nagy Lajossal találkozhatnak az irodalomkedvelők.

Lesz kocsmaszínház is, október 27-én a budapesti Nézőművészeti Kft. két színésze, Kovács Krisztián és Katona László (utóbbi székelyudvarhelyi) adják elő az Ady/Petőfi című darabjukat.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."