Kultúra » Zene

Udvarhelyi zenekar nyerte a csíki tehetségkutatót

A csíkszeredai Ólommadár tehetségkutatójának első díját nyerte a Four People One Pack zenekar. A 1st Attempt harmadik lett.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Ádám Gyula

Van programod hétvégére?

Október utolsó hetében két hangversenyt is szervez a...
fotó: pearipilesunetului.ro

Zenész gyerekek versenyeznek Udvarhelyen

Október 19-ig lehet jelentkezni az iskolás gyerekeknek...
PelyBarna

Ha koncert és gitár, akkor csütörtököt mondunk

Pély Barna érkezik, egy szál gitárral mutatja meg, hogy...

fpop1
Első helyen a FPOP!
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. március 02., 10:36
1 hozzászólás. 

A csíkszeredai Ólommadár kultúrkocsma idén először szervezett tehetségkutatót Hargita megyei pályakezdő zenekarok számára Melyik az? címmel. A tehetségkutatón négy nap alatt négy zenekar mérkőzött meg. Kedden a csíkszeredai Loud Sound Dealers (L.S.D.), szerdán a székelyudvarhelyi 1st Attempt, csütörtökön a The Nobody Elses (Csíkszereda), amíg szombaton a Four People One Pack zenekarok léptek színpadra, mindegyik együttes 45 percet játszhatott. A négytagú zsűri - Szilágyi Nóra (énekes, közönségszervező), Hompoth Arthur (zenész, zenetanár), Simon Emil (koncertmenedzser) és Virág Szilárd (az Ólommadár egyik tulajdonosa) - előtt maximum 200 pontot lehetett elérni. Ennek felét a zsűri, felét a közönségszavazatok adták.

Az első helyen a Four people One Pack, a másodikon a Loud Sound Dealers (L.S.D.) végzett harmadik a 1st Attempt, negyedik a The nobody elses lett. Az FPOP videoklip-forgatást, hangfelvételi lehetőséget nyert, ugyanakkor fellépnek a Kerge Olimpián, március 7.-én, szombaton, Hargitafürdőn.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
sunloverdj
2015-03-26 04:26:57
CONGRATULATIONS
Hooray&Congratulations.Szívből gratulálok&kívánok sok mely érzésű dalt&vidám ritmusokat&tapsviharokban gazdag koncerteket&sokezernyi rajongót,bárhol is jártok a nagyvilágban./**JUST BE YOURSELF&FEEL FREE**VIVA LIBERTAD&ALLEGRIA E RITMO DE SOLAS E PASSIONES/2015*YEAR OF NEW HOPES**Sincerelly;SUNLOVERDJ

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."