Kultúra » Zene

Mr. Busta lesz a Mikulás a Broadwayben

Magyarország első számú gengszterrapperével bonthatjuk ki a csokimikulásunkat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Ádám Gyula

Van programod hétvégére?

Október utolsó hetében két hangversenyt is szervez a...
fotó: pearipilesunetului.ro

Zenész gyerekek versenyeznek Udvarhelyen

Október 19-ig lehet jelentkezni az iskolás gyerekeknek...
PelyBarna

Ha koncert és gitár, akkor csütörtököt mondunk

Pély Barna érkezik, egy szál gitárral mutatja meg, hogy...

Busta
Mr. Busta, fotó: youtube.com
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2015. november 18., 13:18
0 hozzászólás. 

Újabb magyarországi hiphop nagyágyút hoz el Székelyudvarhelyre a Broadway Pub & Grill House. Az utóbbi hónapokban fellépő Beerseewalk, a Children of Distance, ESSEMM, és az AK26 után december 4-én a nem éppen a télapó alkat Mr. Bustával tartanak Mikulás partit.

A Mr. Busta művésznéven szövegelő Kordik Zsolt 1998-ban kezdett el tevékenykedni, 2000-ben pedig a nagy sikerű Kamikaze formáció tagjaként vált ismertté. Két nagylemez után 2008-ban váltak szét útjaik Funktasztikussal, és mindketten szólókarrierre adták a fejüket. Busta karrierjében a 2010-es év volt sorsfordító, amikor megalakította a Real Trill Music kiadót, amely többet között a Broadwayben már megfordult AK 26 rapcsapatot is foglalkoztatja. Kordik Zsolt, a 36 éves, széttetovált esztergomi rapper immár több mint 15 szólóalbumon van túl.

Mr. Busta hiphop berkekben is elég megosztó személyiség, hiszen nem fél beszólni a többi magyar hiphop előadónak, a 444.hu Rapháború című riportfilmjében is elég nagy rivaldafényt kapott. Ezt itt tekinthetitek meg. Támogatottsága viszont egyértelmű, hiszen videoklipjei több milliós nézettséggel bírnak, Utca Himnusz című számához készített videójára több mint 5 millióan kattintottak rá.

December 4-én már 21 órától várják az érdeklődőket a Broadway Pub & Grill Houseba, viszont Mr. Busta 23 órakor ragad mikrofont. A fellépés előtt és után Messino szolgáltatja a hangulatot. Belépők a helyszínen válthatók és 15 lejbe kerülnek.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."